Op zoek naar coaching cursus?

coaching cursus
Life coach en Psycholoog.
Vind een cursus. Vind een coach. Life coach in Deurne Antwerpen. Life coach en Psycholoog. Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be. Vind een andere coach via onderstaande linken.: Vind een coach Vind een coach in Deurne Antwerpen Vind een Life coach. Het leven is een ontdekkingstocht.
Coach in centrum Rotterdam.
Skip to content. Persoonlijke ontwikkeling coaching. Coach in Rotterdam Aardbei Coaching. Aardbei Coaching is een coachingpraktijk in het centrum van Rotterdam. Als coach ga ik met jou het gesprek aan over een verlangen, doel of obstakel. Waar sta je nu en waar wil je naar toe?
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
De bijeenkomsten worden verzorgd door docenten die hun sporen hebben verdiend in het vakgebied. Zo kun je er zeker van zijn dat de cursus goed aansluit bij de praktijk. Joost van Andel. Joost van Andel is trainer en coach. Na zijn studies bedrijfskunde en bedrijfseconomie werkte hij in het bedrijfsleven om vervolgens de overstap te maken naar het hoger onderwijs. Hij volgde meerdere post-hbo opleidingen tot coach/therapeut bij Phoenix Opleidingen. Joost is aangesloten bij beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. Zowel binnen de HU als in zijn eigen praktijk begeleidt hij individuen en teams bij hun ontwikkeling. Daarnaast doet hij promotieonderzoek op het gebied van coaching voor consultants. Dianne Beunk is van huis uit psycholoog en werkt sinds 1995 als individueel en teamcoach. Zij heeft hiervoor diverse coachopleidingen gevolgd en is momenteel Vitaloog in opleiding. Een Vitaloog adviseert en coacht individuen, teams en organisaties naar meer vitaliteit, zodat zij meer resultaat halen uit hun talenten, loopbaan en werk leven. Zij werkt parttime als docent bij de Hogeschool Utrecht en parttime als freelance coach en organisatieadviseur, onder andere als partner bij Bureau Kikken. Lees verder
werken-in-de-ict.nl
Coaching voor niet-leidinggevenden Syntra AB.
Coaching voor niet leidinggevenden. Leerjongeren vanaf 15j. Leercontract Leertijd Haal je secundair diploma terwijl je aan het werk bent, met één dag per week les. Professionele trainingen en bijscholingen. Open aanbod Ontdek onze dag en avondcursussen voor vakmensen in heel diverse domeinen, inclusief verplichte bijscholingen.
cursus seo
Coaching online cursus.
Wat wil jij leren? Leren Cursus Management Coaching. Plannen en Organiseren. Leidinggeven aan professionals. Wat is coaching? Wat komt erbij kijken? Wat zijn de succesfactoren? In deze praktijkgerichte cursus over coaching vind je de antwoorden. Coaching is een manier om talenten aan te boren en te ontwikkelen.
https://seopageoptimizer.nl/gratis-seo-check/seo-scan/
Cursussen en Nascholing Logopedie Pro Education.
Coaching van Zelfmanagement in de Zorg. Bekijk deze opleiding. 3 dagen Cursus Nascholing ADAP 47pt KNGF 30pt Keurmerk Fysiotherapie 30pt. Inleven in Autisme: AutismeBelevingsCircuit en Brainblocks. Bekijk deze opleiding. 1 dag Cursus Nascholing ADAP 7pt KNGF 6pt. Ethische Dilemma's' in de Zorg. Bekijk deze opleiding. 1 dag Cursus Nascholing ADAP 125pt, KNGF 9pt. Shared Decision Making. Bekijk deze opleiding. Cursus Nascholing ADAP 17pt KNGF 17pt Keurmerk Fysiotherapie 17pt. Motivational Interviewing Vervolg. Bekijk deze opleiding. 2 dagen Cursus Nascholing ADAP 185pt, KNGF 18pt Keurmerk Fysiotherapie 185pt., Meest bekeken Logopedie Begeleiding, coachen en motiveren. 3 dagen Cursus Nascholing. Bekijk deze opleiding. Logopedie en Meertaligheid. 3 dagen Cursus Nascholing. Bekijk deze opleiding. Acceptance and Commitment Therapy ACT. 3 dagen Cursus Nascholing. Bekijk deze opleiding. Wil je de effectiviteit van je adviezen vergroten? Of leren om je patiënten beter te coachen? Ben je benieuwd hoe je middels Motivational Interviewing een bijdrage kunt leveren aan het proces van gedragsverandering bij je patiënten? Volg dan een van de nascholingscursussen op het gebied van Begeleiden, Coachen en Motiveren.
expertacademy.be
Opleidingen Het Ontwikkelingsinstituut.
14 september 2021 0930.: Kinder en jongerencoach met de OCP-methodiek. Deze complete opleiding, het Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme en faalangst OCP bij kinderen en jongeren, geeft je alle tools om op een professionele manier met kinderen, jongeren en hun ouders aan de slag te gaan. Er is aandacht voor de rol en de benadering van de ouders. We kijken vanuit verschillende pedagogische visies naar de ontwikkeling van kinderen. We leren hoe we kinderen helpen hun eigenheid en zelfwaarde te ontdekken via de methodiek van de schatkist, en hoe ze over gevoelens en behoeftes kunnen communiceren. Via de magische cirkel en de OCP-methodiek Ontwikkelingsgericht coachen van mensen met perfectionisme krijgen we toegang tot het onderbewuste. Zo leren kinderen en jongeren zichzelf helemaal oké te vinden zoals ze zijn.
coaching cursus
Word leiderschapscoach en coach leiders naar topprestaties! Meer informatie Schrijf je nu in. Word loopbaancoach en help cliënten bij verandertrajecten. Meer informatie Schrijf je nu in. Word Seniorencoach en bied ouderen hulp op maat. Meer informatie Schrijf je nu in. Word Wandelcoach en haal meer uit je coachtrajecten! Meer informatie Schrijf je nu in. Leer alles over gedrag en communicatie met de cursus Transactionele analyse. Meer informatie Schrijf je nu in. Begeleid groepen naar optimale teamprestaties. Meer informatie Schrijf je nu in. Bied stiefgezinnen ondersteuning bij relatieproblemen! Meer informatie Schrijf je nu in. CIVAS scoort een 9.1. 03 januari 2020. Erg prettige manier van zelfstudie, Civas is zeer goed te bereiken voor vragen en steun. 06 januari 2020. Fijn studiemateriaal, ik was nog niet klaar met de ene studie of had de volgende alweer geboekt. 21 januari 2020. Fijne duidelijk gestructureerde opleiding.
Opleidingen Het Ontwikkelingsinstituut.
Complete ontwikkelingsgerichte coachopleiding. De opleiding ontwikkelingsgericht coachen biedt je een ruime basis om als coach op te bouwen, bijvoorbeeld om jezelf om te scholen tot personal coach of life coach. 19 november 2021 0930.: Selecteer je expertise. 0475 61 45 23.
Coaching en Counselling Opleiding.
1ste jaar Coaching Basics. 2e jaar Coaching Professional. Diploma: Na het behalen van het theoretisch en praktisch examen, het voldoen aan de aanwezigheidsplicht van 90% en bij een voldoende resultaat voor het scripties, ontvang je het erkende diploma Coaching Professional.
Coaching toelatingsexamen arts/tandarts.
We bieden twee verschillende voorbereidingsformules aan: coaching full option en coaching mini. Beide formules laten je toe om te proeven van de universiteitssfeer en de kennis en kunde aan te scherpen die tijdens het toelatingsexamen wordt getest. COACHING FULL OPTION inschrijvingen openen op maandag 13 september 2021.
Cursusadministratie software met flexibele modules Coachview.
Grip en controle over je administratie. Efficiënt automatiseren van A tot Z. Integreer eenvoudig andere software. Persoonlijke ondersteuning zoveel je wil. Plan een demo Gratis en vrijblijvend. Grip en controle over je cursusadministratie. Efficiënt automatiseren van A tot Z. Integreer eenvoudig andere software.
Mediacoach.
Mediacoach Onderwijs 2021-2022 volzet. Klaar om je te verdiepen in de digitale en mediawijze wereld? Naar de wachtlijst. Mediacoach voor Bibliotheek, Welzijn of lokale overheid. Heb je interesse in de Mediacoach opleiding? En werk je in een bibliotheek, het bijzonder onderwijs, de bijzondere jeugdzorg of een lokaal bestuur?

Contacteer ons