Meer resultaten voor het geheim van een goede coach

het geheim van een goede coach
Het geheim van een goede coach CPS.nl.
Dit boek laat zien wanneer welk niveau aan de orde is en hoe de verschillende niveaus samenhangen. Het geheim van een goede coach is geschreven voor onderwijscoaches die zich verder willen ontwikkelen. Omdat er veel algemene principes voor effectief coachen worden besproken, is het ook geschikt voor coaches uit andere sectoren.
Het geheim van een goede coach Logo Brugge-Oostende.
in de zorg. Boek: Het geheim van een goede coach. Aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het onderwijs worden de zeven fases van het model toegelicht. Ook de vaardigheden die de coach in iedere fase inzet, komen uitgebreid aan bod.
Ik ben een goede coach maar de beste coach dat ben jij zelf.
I k ga een geheim vertellen. Kun je het bewaren? Ik ben een goede coach maar de allerbeste coach dat ben jij zelf. Jij hebt namelijk alle wijsheid al in huis om jezelf te kunnen coachen. Alle antwoorden, kracht en zelfvertrouwen zijn allang in jou aanwezig. Diep van binnen weet je al precies hoe jij in elkaar zit, wat je wilt en wat je kunt.
bol.com Het geheim van een goede coach, Martie Slooter 9789065086334 Boeken.
Hoe kun je objectief naar de mensen in jouw organisatie kijken terwijl jij er zelf middenin zit? Buiten dat is Het geheim van een goede coach zeker interessant om even in de keuken van een specifiek doelgroep het onderwijs te mogen kijken.
Boekwinkeltjes.nl Het geheim van een goede coach / de fases in het coachingsge.
Slooter, Martie Het geheim van een goede coach / de fases in. Schrijver: Slooter, Martie. Titel: Het geheim van een goede coach / de fases in het coachingsgesprek. Uitgever: CPS Uitgeverij. Bijzonderheden: 2010, 153pp, Paperback / softback. Prijs: 1300, Excl.
HET GEHEIM VAN EEN GOEDE COACH Onderwijsdatabank.
HET GEHEIM VAN EEN GOEDE COACH. de fases in het coachingsgesprek. Praktijkboek voor coaches in het onderwijs. Met behulp van een heldere gespreksstructuur is meer lijn aan te brengen in het gesprek met leraren en is er ruimte voor verschillende interventiemethodieken.
Het geheim van een goede coach Logo Midden WVL.
Boek: Het geheim van een goede coach. Door herkenbare voorbeelden uit het onderwijs worden de zeven fases van het model toegelicht. Ook de vaardigheden die de coach in iedere fase inzet, komen uitgebreid aan bod. Bovendien zijn er veel vragen opgenomen die helpen te reflecteren op de rol van coach, de interactie met gecoachten en de eigen overtuigingen.
Het geheim van een goede coach door Martie Slooter, Femke van den Berg paperback Managementboek.nl.
Auteurs Over dit boek Artikelen en interviews Recensies. Wat maakt de ene coach succesvoller dan de andere? Wat doen succesvolle coaches eigenlijk precies? In Het geheim van een goede coach, De fases in het coachingsgesprek worden de geheimen van goede coaches stuk voor stuk ontsluierd.

Contacteer ons