Zoeken naar het geheim van een goede coach

het geheim van een goede coach
Martie Slooter: Het geheim van een goede coach.
In Het geheim van een goede coach, De fases in het coachingsgesprek worden de geheimen van goede coaches stuk voor stuk ontsluierd. Het boek is een practische steun voor coaches die hun effectiviteit willen vergroten en zich verder willen ontwikkelen.
Het geheim van een goede coach Logo Brugge-Oostende.
in de zorg. Boek: Het geheim van een goede coach. Aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het onderwijs worden de zeven fases van het model toegelicht. Ook de vaardigheden die de coach in iedere fase inzet, komen uitgebreid aan bod.
HET GEHEIM VAN EEN GOEDE COACH Onderwijsdatabank.
HET GEHEIM VAN EEN GOEDE COACH. de fases in het coachingsgesprek. Praktijkboek voor coaches in het onderwijs. Met behulp van een heldere gespreksstructuur is meer lijn aan te brengen in het gesprek met leraren en is er ruimte voor verschillende interventiemethodieken.
bol.com Het geheim van een goede coach 9789065086334 Martie Slooter Boeken.
Het geheim van een goede coach 1e druk is een boek van Martie Slooter uitgegeven bij Edg Thuiswinkel Uitgeverij. Wat maakt de ene coach succesvoller dan de andere? Wat doen succesvolle coaches eigenlijk precies? In Het geheim van een goede coach, De fases in het coachingsgesprek worden de geheimen van goede coaches stuk voor stuk ontsluierd.
Boekwinkeltjes.nl Het geheim van een goede coach / de fases in het coachingsge.
Studie Wetenschap Religie. Toneel Cabaret Muziek. Bekijk onderwerpen pagina. Veel gestelde vragen. Slooter, Martie Het geheim van een goede coach / de fases in. Schrijver: Slooter, Martie. Titel: Het geheim van een goede coach / de fases in het coachingsgesprek.
Het geheim van een goede coach; de fases in het coachingsgesprek.
Het geheim van een goede coach; de fases in het coachingsgesprek. Bureau Bisontekst, Martie Slooter. Handboek voor onderwijscoaches, tevens geschikt voor coaches buiten het onderwijsveld. Personeelsmanagement, Bedrijfswetenschappen, Coaching, Gesprekstechniek, Coaches, coaching, Organisatie Management, gesprekstechniek, Leerkrachten Taal. CPS Onderwijsontwikkeling en advies, Amersfoort Verschenen.
Het geheim van een goede coach Logo Midden WVL.
Boek: Het geheim van een goede coach. Door herkenbare voorbeelden uit het onderwijs worden de zeven fases van het model toegelicht. Ook de vaardigheden die de coach in iedere fase inzet, komen uitgebreid aan bod. Bovendien zijn er veel vragen opgenomen die helpen te reflecteren op de rol van coach, de interactie met gecoachten en de eigen overtuigingen.
Het geheim van een goede coach CPS.nl.
Dit boek laat zien wanneer welk niveau aan de orde is en hoe de verschillende niveaus samenhangen. Het geheim van een goede coach is geschreven voor onderwijscoaches die zich verder willen ontwikkelen. Omdat er veel algemene principes voor effectief coachen worden besproken, is het ook geschikt voor coaches uit andere sectoren.

Contacteer ons