Zoeken naar het geheim van een goede coach

het geheim van een goede coach
Het geheim van een goede coach CPS.nl.
Dit boek laat zien wanneer welk niveau aan de orde is en hoe de verschillende niveaus samenhangen. Het geheim van een goede coach is geschreven voor onderwijscoaches die zich verder willen ontwikkelen. Omdat er veel algemene principes voor effectief coachen worden besproken, is het ook geschikt voor coaches uit andere sectoren.
Het geheim van een goede coach Logo Midden WVL.
Boek: Het geheim van een goede coach. Door herkenbare voorbeelden uit het onderwijs worden de zeven fases van het model toegelicht. Ook de vaardigheden die de coach in iedere fase inzet, komen uitgebreid aan bod. Bovendien zijn er veel vragen opgenomen die helpen te reflecteren op de rol van coach, de interactie met gecoachten en de eigen overtuigingen.
HET GEHEIM VAN EEN GOEDE COACH Onderwijsdatabank.
HET GEHEIM VAN EEN GOEDE COACH. de fases in het coachingsgesprek. Praktijkboek voor coaches in het onderwijs. Met behulp van een heldere gespreksstructuur is meer lijn aan te brengen in het gesprek met leraren en is er ruimte voor verschillende interventiemethodieken.
bol.com Het geheim van een goede coach 9789065086334 Martie Slooter Boeken.
Buiten dat is Het geheim van een goede coach zeker interessant om even in de keuken van een specifiek doelgroep het onderwijs te mogen kijken. Voor startende leerkrachten is het een zinvol en praktisch naslagwerk. Gerry Schultinga, Coach en Trainer.
Het geheim van een goede coach Logo Brugge-Oostende.
in de zorg. Boek: Het geheim van een goede coach. Aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het onderwijs worden de zeven fases van het model toegelicht. Ook de vaardigheden die de coach in iedere fase inzet, komen uitgebreid aan bod.
de Baak Webinar: De kracht van coaching Het geheim van een goede coach YouTube.
Published on Jan 22, 2015. Webinar: De kracht van coaching Het geheim van een goede coach. Standard YouTube License. Show more Show less. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
Boekwinkeltjes.nl Het geheim van een goede coach / de fases in het coachingsge.
Studie Wetenschap Religie. Toneel Cabaret Muziek. Bekijk onderwerpen pagina. Veel gestelde vragen. Slooter, Martie Het geheim van een goede coach / de fases in. Schrijver: Slooter, Martie. Titel: Het geheim van een goede coach / de fases in het coachingsgesprek.
Het geheim van een goede coach Paperback Martie Slooter Boek Bruna.nl.
Wat doen succesvolle coaches eigenlijk precies? In Het geheim van een goede coach, De fases in het coachingsgesprek worden de geheimen van goede coaches stuk voor stuk. Meer Het geheim van een goede coach Lees meer. Bekijk alles van Martie Slooter.

Contacteer ons