Resultaten voor cursus coaching

cursus coaching
Cursus Life coach De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
De cursus bestaat uit een aantal verschillende onderdelen, waarin je wegwijs wordt gemaakt in de wereld van coaching en gespreksvoering, maar ook ondersteuning krijgt bij het opzetten van je eigen praktijk. De volgende onderdelen worden in de cursus life coach behandeld.:
Opleiding Life Coach Centrum Voor Avondonderwijs.
Opleiding Life Coach. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Alle cursussen, bijscholing en opleiding ivm coaching op een rij Vind-een-Coach.be.
Vind een coach. Vind een cursus. Type cursussen info en organisatoren. Alle vormen van cursussen, trainingen, opleidingen of infomomenten. Selecteer een type en vind de cursus, workshop of bijscholing die je zoekt. Vind een activiteit. Vind een bijscholing. Vind een coaching opleiding.
Opleiding Life Coach De Schoonheidsschool.
Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot life coach kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van coaching. Deze cursus life coach is voor iedereen toegankelijk.
Basis Coach opleiding Open mind.
Aurelie Digital strategist 6 juni 2017. Dit is de kortste manier om je mogelijke coaching technieken te leren kennen, ongeacht welke achtergrond de jouwe is. 6 juni 2017. Een cursus die je niet alleen doet denken, maar eveneens doet doen.
Cursus Coachen: leer mensen begeleiden en motiveren NTI.
Maar ook voor de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis kan coaching oplossing bieden. Met de cursus Coachen van NTI word je in korte tijd opgeleid tot coach. Na afloop heb je de belangrijkste vaardigheden onder de knie en ken je de methodieken en instrumenten die een coach nodig heeft.

Contacteer ons