Meer resultaten voor cursus coaching

cursus coaching
Hilde Marien Coaching Stress Keuzestress Burn-out Bore-out Introvert Extravert.
cursus: zuurstof voor leiders. ALS JE VAST ZIT., ZET DAN EEN STAP. KIES EN JE WORDT. NIETS ZO BEVRIJDEND ALS. EEN GENOMEN BESLISSING. WAARMEE KAN IK JE HELPEN? Beter kiezen, minder stress. Hilde Marien Hilde Mariën 2019-03-05T1116330200.: Wat is burn-out en wat zijn de symptomen? Hoe kan je een burn-out voorkomen? Een no-nonsense oplossingsgerichte aanpak. Test en symptomen bore-out. Een oplossingsgericht en persoonlijk stappenplan bij bore-out. Van stress door verveling naar energie, visie en actie. Keuzevrijheid of keuzestress? Is kiezen verliezen? Wat wil ik? Leer authentieke keuzes maken. Niets zo bevrijdend als een genomen beslissing. Verbeter je zelfbeeld en vergroot je zelfvertrouwen. Een traject op maat vergroot je zelfinzicht en zelfkennis. Je leert stappen zetten om met meer vertrouwen door het leven te gaan. Welke kwaliteiten hebben introverten en extraverten? Hoe kan je deze kwaliteiten inzetten en meer uit de verf komen? Hoe kunnen we beter samenleven en samenwerken? Executive coaching op maat van de leidinggevende met aandacht voor zowel privé als professioneel.
Cursus Coachen: leer mensen begeleiden en motiveren NTI.
Sommige cliënten zijn op zoek naar een andere invulling van hun dagelijkse leven. Maar ook voor de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis kan coaching oplossing bieden. Met de cursus Coachen van NTI word je in korte tijd opgeleid tot coach.
Actemium Training coaching.
Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 RSZ prefix 067 of 467 een premie voor elke arbeider die een opleiding met het Vormelek-label volgt. Actemium is als opleidingscentrum erkend door fvb-ffc Constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector.
Coaching cursus, workshop, opleiding activate.me.
cursus time management. emotional freedom technique EFT. Kleur Licht Therapie. knutselen met kinderen. Koken met kids. make up workshop. stoppen met drinken. We vonden 673 Coaching resultaten. Wil je Coaching resultaten in je buurt, geef dan een locatie in. We hopen dat je uit alle Coaching mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
Praktijkleergang coaching: vanuit een positief psychologisch perspectief Open Universiteit.
U krijgt een bewijs van deelname voor de praktijkleergang Coaching indien u de opdrachten uit de verdiepings en praktijkbijeenkomsten heeft afgerond. Behaalt u daarnaast het tentamen voor de theoretische cursus Coaching: een psychologisch perspectief, dan ontvangt u voor deze cursus een afzonderlijk cursuscertificaat.
Training coaching Process Communication Model.
De cursus leert de deelnemer om genoeg basis elementen van PCM over te brengen binnen een team om zowel het individuele profiel als team profiel beter te begrijpen. Het legt meer de nadruk op team coaching middels theorie, oefeningen en voornamelijk workshops.
MINDFUL RUN coaching and training Zoek hier een cursus in je buurt.
Home Mindful Walk/Run Herent Een cursus in je buurt Wat is Mindful Run Wat is Wandelcoaching Wie ben ik Team Media Reviews Blog Foto's' Contact Webshop Buteyko 15 maart. Zoek hier een cursus in je buurt. Ben je klaar voor een Mindful Run?
Basisopleiding Coach Open mind.
Ik kwam bij Open Mind om een stevige basis te vormen om met coaching te kunnen starten. Deze basis is na deze opleiding absoluut gelegd! Het zijn de ervaringsmomenten tijdens de cursus die me het meest bijblijven en de Open Mind filosofie die eerder kijkt naar wat kan dan naar wat we denken dat moet.
Basiscursus coachen Windesheim.
Dankzij jouw coaching kunnen anderen straks het beste uit zichzelf halen. Het hart van de cursus is ervaringsleren. We stemmen eerst inhoud en leren op elkaar af, daarna gaan we verder met de basisbeginselen van het coachen. Je oefent ze én je gaat er concreet mee aan de slag op je werk.
Training en Coaching, basiscursus Hbo Inholland Academy.
Met de basiscursus Training en Coaching word je geschoold in het ontwerpen en uitvoeren van trainingen en coachingstrajecten. De cursus is bij uitstek geschikt voor wie een carrièreswitch overweegt, herintreedt op de arbeidsmarkt of voor professionals die nieuwe taken krijgen of willen krijgen op het gebied van training en coaching.
Online coaching bij online cursussen VDAB VDAB.
Volg je een online cursus bij VDAB? Dan is de kans groot dat er online coaching voorzien wordt. De online coaches zijn ervaren lesgevers. Ze kijken de oefeningen na die je doet tijdens de online cursus en geven je feedback.

Contacteer ons