Meer resultaten voor cursus coaching

cursus coaching
Inschrijven cursus Coaching en Advies Palliatieve Zorg Gent Eeklo.
Bilksken 36, 9920 Lovendegem Tel: 09 218 94 01 Fax: 09 233 93 90 npz.genteeklo@palliatieve.org. Inschrijven cursus Coaching en Advies. Vul al uw gegevens in om in te schrijven voor deze cursus en kies uw modules indien van toepassing. Gelieve aan te vinken wat van toepassing is.
Coaching Cursussen Trainingen ROC.nl.
Onderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie. Opleiding Instituut Kosten. Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle. Loopbaancoaching en begeleiding. Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Zwolle. Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, E-learning, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Zwolle. Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, E-learning, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Zwolle. Beroepsopleiding Life Coach.
Hilde Marien Coaching Stress Keuzestress Burn-out Bore-out Introvert Extravert.
cursus: zuurstof voor leiders. ALS JE VAST ZIT., ZET DAN EEN STAP. KIES EN JE WORDT. NIETS ZO BEVRIJDEND ALS. EEN GENOMEN BESLISSING. WAARMEE KAN IK JE HELPEN? Beter kiezen, minder stress. Hilde Marien Hilde Mariën 2019-03-05T1116330200.: Wat is burn-out en wat zijn de symptomen? Hoe kan je een burn-out voorkomen? Een no-nonsense oplossingsgerichte aanpak. Test en symptomen bore-out. Een oplossingsgericht en persoonlijk stappenplan bij bore-out. Van stress door verveling naar energie, visie en actie. Keuzevrijheid of keuzestress? Is kiezen verliezen? Wat wil ik? Leer authentieke keuzes maken. Niets zo bevrijdend als een genomen beslissing. Verbeter je zelfbeeld en vergroot je zelfvertrouwen. Een traject op maat vergroot je zelfinzicht en zelfkennis. Je leert stappen zetten om met meer vertrouwen door het leven te gaan. Welke kwaliteiten hebben introverten en extraverten? Hoe kan je deze kwaliteiten inzetten en meer uit de verf komen? Hoe kunnen we beter samenleven en samenwerken? Executive coaching op maat van de leidinggevende met aandacht voor zowel privé als professioneel.
Cursus Coachen: leer mensen begeleiden en motiveren NTI.
Je krijgt persoonlijke begeleiding wanneer jij dat nodig hebt. Je krijgt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je studeert bij een door het Ministerie erkende onderwijsinstelling. Wil jij graag een certificaat voor de cursus Coachen, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv? Vink deze extra dan aan bij inschrijving en ontvang 10, korting op je certificaat. Inschrijven Studiegids aanvragen. Coachen 4.5 sterren gebaseerd op 4 ervaringen. Laat hier jouw beoordeling achter. Eline, 26 jaar, Leiden. Super leuke ervaring. Kan niet wachten op de volgende cursus die ik wil gaan doen! Varisha, 30 jaar, Den Haag. Studeren bij het NTI ervaar ik als zeer prettig en flexibel. De mentoren geven snel en duidelijk antwoord en wanneer er dingen niet kloppen, pakken ze dit vlot op. Ik voel mij als student serieus genomen en ik heb niet het gevoel er alleen voor te staan! Ik zou iedereen die een beetje discipline heeft om zelfstandig te studeren aanraden om een thuisstudie bij het NTI te volgen. Bekijk alle ervaringen. Inschrijven Studiegids aanvragen. Onze mensen staan voor je klaar om je vrijblijvend te helpen. Top 5 opleidingen. Frans voor beginners. HBO Toegepaste Psychologie.
Actemium Training coaching.
Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PSC 149.01 RSZ prefix 067 of 467 een premie voor elke arbeider die een opleiding met het Vormelek-label volgt. Actemium is als opleidingscentrum erkend door fvb-ffc Constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector.
Coaching cursus, workshop, opleiding activate.me.
cursus time management. emotional freedom technique EFT. Kleur Licht Therapie. knutselen met kinderen. Koken met kids. make up workshop. stoppen met drinken. We vonden 673 Coaching resultaten. Wil je Coaching resultaten in je buurt, geef dan een locatie in. We hopen dat je uit alle Coaching mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
Praktijkleergang coaching: vanuit een positief psychologisch perspectief Open Universiteit.
U krijgt een bewijs van deelname voor de praktijkleergang Coaching indien u de opdrachten uit de verdiepings en praktijkbijeenkomsten heeft afgerond. Behaalt u daarnaast het tentamen voor de theoretische cursus Coaching: een psychologisch perspectief, dan ontvangt u voor deze cursus een afzonderlijk cursuscertificaat.
Training coaching Process Communication Model.
De cursus leert de deelnemer om genoeg basis elementen van PCM over te brengen binnen een team om zowel het individuele profiel als team profiel beter te begrijpen. Het legt meer de nadruk op team coaching middels theorie, oefeningen en voornamelijk workshops.
MINDFUL RUN coaching and training Zoek hier een cursus in je buurt.
Home Mindful Walk/Run Herent Een cursus in je buurt Wat is Mindful Run Wat is Wandelcoaching Wie ben ik Team Media Reviews Blog Foto's' Contact Webshop Buteyko 15 maart. Zoek hier een cursus in je buurt. Ben je klaar voor een Mindful Run?
Basisopleiding Coach Open mind.
Kennis en kunde. De vele voorbeelden van de trainers die zowel positief als negatief konden zijn is een sterk punt van de opleiding. Daardoor wordt er namelijk een menselijke twist gegeven en leer je uit ervaringen. 19 juli 2018. Je leert op een neutrale manier naar jezelf en de ander te kijken. Er wordt voldoende herhaald, zodat je de technieken al kan toepassen. Tevens zijn de trainers zeer open en toegankelijk. 19 juli 2018. Zowel breed als diep! Deze opleiding geeft een goed kader mee waarmee je als coach onmiddellijk aan de slag kan in een professionele context. De tools en formats geven echter ook duidelijke en heldere inzichten in je eigen proces, waarmee ze ook een onmiddellijk effect hebben in je dagelijks leven. HR manager 19 juli 2018. Holistisch en intens. Je krijgt niet enkel technieken, maar vooral inzichten waarmee je zelf aan de slag kan gaan. Het is een mooie balans van leren vanuit je hoofd en ervaren vanuit je lichaam. 19 juli 2018. Tot de kern. Coach kan je altijd zijn in je leven als je in relatie gaat met mensen, je gezin, je werk en als coach professioneel.
Basiscursus coachen Windesheim.
Dankzij jouw coaching kunnen anderen straks het beste uit zichzelf halen. Het hart van de cursus is ervaringsleren. We stemmen eerst inhoud en leren op elkaar af, daarna gaan we verder met de basisbeginselen van het coachen. Je oefent ze én je gaat er concreet mee aan de slag op je werk.

Contacteer ons