Meer resultaten voor boek leren coachen

boek leren coachen
Leren coachen Standaard Boekhandel.
Leren coachen is bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen eigen willen maken: leidinggevenden, personeelsmanagers, opleiders en mensen die collega's' in mensgerichte beroepen willen coachen. Het boek is ook geschikt voor externe coaches en kan eveneens worden gebruikt in studies en opleidingen.
Samenvatting Leren coachen.
Samenvatting Leren coachen. Goede samenvatting van het boek Leren coachen, 6e druk van Marinka van Beek en Ineke Tijmes. ISBN nummer: 9789024402458. Dit uittreksel van Leren coachen is in zijn geheel samengevat en helpt je de stof sneller te beheersen.
Vind leren coachen in Boeken op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw Verzenden. Leren coachen Basisboek theorie en methode, Marinka van Beek. Leren coachen basisboek theorie en methode, marinka van beek en ineke tijmes 4e druk 2009. Gelezen Ophalen of Verzenden. Leren coachen, ISBN 9789024402458. Boek leren coachen.
bol.com Leren coachen 9789024402458 Marinka van Beek Boeken.
In deze periode heeft ze voor de hogeschool Windesheim contractactiviteiten gedaan en als freelancer verschillende opdrachten uitgevoerd. Zij is co-auteur van onder andere Leren coachen, Procesgericht coachen. Alles van Marinka van Beek. Toon meer Toon minder. Leren coachen 6e druk is een boek van Marinka van Beek uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen.
Footer.
Leren coachen Van Beek, Tijmes 9789024402458 Boom hoger onderwijs.
Leren coachen is bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen eigen willen maken: leidinggevenden, personeelsmanagers, opleiders en mensen die collegas in mensgerichte beroepen willen coachen. Het boek is ook geschikt voor externe coaches en kan eveneens worden gebruikt in studies en opleidingen.
Leren coachen door Marinka van Beek, Ineke Tijmes Boek Managementboek.nl.
In het laatste hoofdstuk behandelen zij hoe de coach zijn handelen kan verantwoorden. Leren coachen is bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen willen eigen maken: leidinggevenden, personeelsmanagers, opleiders en mensen die collega's' in mensgerichte beroepen willen coachen. Het boek is ook leerzaam voor externe coaches en kan eveneens worden gebruikt in studies en opleidingen.
Notities boek Leren" coachen" Marinka van Beek, Ineke Tijmes ISBN: 9789024402458 Stuvia.
Samenvatting Leren coachen heel boek Dit is een samenvatting van het boek Leren coachen geschreven voor Marinka van Beek en Ineke Tijmesperiod; Deze samenvatting bestaat uit alle hoofdstukkencomma; 1 tot en met 12 lparhele; bperiodperiodperiod.; door kiimmm97 32 Pagina's' Geupload 10/12/16 16.

Contacteer ons