Op zoek naar boek leren coachen?

boek leren coachen
Samenvatting Leren coachen Knoowy.
Samenvatting Leren coachen. Goede samenvatting van het boek Leren coachen, 6e druk van Marinka van Beek en Ineke Tijmes. ISBN nummer: 9789024402458. Dit uittreksel van Leren coachen is in zijn geheel samengevat en helpt je de stof sneller te beheersen.
Vind leren coachen in Boeken op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan leren coachen. Leren coachen 9789024402458. Koop dit studieboek tweedehands of nieuw bij bookmatch, een marktplaats met 150.000 Studieboeken, geen risico. Boek niet goed, gratis retour. Geen risico met vooraf betalen want wij betalen een verkoper pas wanneer jij het boek ontvangen hebt.
bol.com Leren coachen 9789024402458 Marinka van Beek Boeken.
Geschreven bij PM-reeks Leren coachen. Boek beschrijft best wel de essentie van het coachen, ik vind het nogal in hooggeschoolde taal geschreven. De titel" leren coachen" gaf voor mij het gevoel dat het voor zowel de beginnende als de ervaren coach zou zijn.
Notities boek Leren" coachen" Marinka van Beek, Ineke Tijmes ISBN: 9789024402458 Stuvia.
Haagse Hogeschool Lerarenopleiding Basisonderwijs / PABO Coaching 3e jaar. Samenvatting Leren coachen heel boek Dit is een samenvatting van het boek Leren coachen geschreven voor Marinka van Beek en Ineke Tijmesperiod; Deze samenvatting bestaat uit alle hoofdstukkencomma; 1 tot en met 12 lparhele; bperiodperiodperiod.;
Footer.
Leren coachen Van Beek, Tijmes 9789024402458 Boom Psychologie.
Door het hele boek wordt meer aandacht besteed aan de persoon van de coach, met name in het laatste hoofdstuk over verantwoord coachen. Leren coachen is bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen eigen willen maken: leidinggevenden, personeelsmanagers, opleiders en mensen die collegas in mensgerichte beroepen willen coachen.
Leren coachen Standaard Boekhandel.
Leren coachen is bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen eigen willen maken: leidinggevenden, personeelsmanagers, opleiders en mensen die collega's' in mensgerichte beroepen willen coachen. Het boek is ook geschikt voor externe coaches en kan eveneens worden gebruikt in studies en opleidingen.

Contacteer ons