Meer resultaten voor voorbeelden coachingstechnieken

voorbeelden coachingstechnieken
Coachingstechnieken Fatima Bonebakker.
Dat laatste wordt socratische onwetendheid genoemd: Socrates nam niets als bekend of vanzelfsprekend aan. Een socratisch coachinggesprek begint met een duidelijke kwestie. De coach gaat vervolgens op zoek naar specifieke meningen, liefst kort en bondig verwoord en voorzien van concrete voorbeelden.
bol.com Het coachingstechnieken boek 9789024401475 Susan van Ass Boeken.
Het Coachingstechnieken Boek is een compact en bruikbaar overzicht van zowel traditionele als nieuwere coachingstechnieken. Het Coachingstechnieken Boek is door zijn toegankelijkheid, opzet en handige indexen op meerdere manieren te gebruiken. Voor coaches is dit boek een ideaal naslagwerk en ideeƫnboek.
Het Coachingstechnieken Boek door Susan van Ass Boek Managementboek.nl.
Het Coachingstechnieken Boek is het tweede deel van een tweeluik. In 2011 verscheen Het Coachingsmethoden Boek. De boeken zijn zowel los van elkaar te gebruiken als te combineren. Bepaalde technieken uit het techniekenboek zijn een-op-een verbonden met een eerder beschreven methode uit het methodenboek. Net als in het eerste deel heeft Van Ass, samensteller van beide boeken, haar best gedaan om een zo interessant mogelijke verzameling coachtechnieken samen te stellen. Sommige coaches werken voor de eerste keer mee, andere hebben na hun bijdrage in het eerste deel opnieuw hun medewerking toegezegd voor dit boek. Of je nou op zoek bent naar praktische voorbeelden van coachen of juist een meer creatieve vorm van coachen zoekt, van beiden vormen en alles wat daartussen zit wordt een duidelijke uitleg gegeven.
De vier belangrijkste typen coaching, vaardigheden valkuilen.
Bouke de Boer, mental coach van o.a. de nationale hockeyselecties en coach in het bedrijfsleven, vertelt met de nodige voorbeelden over. Cynthia van der Zwan. Vier technieken van coaching: Met voorbeelden van vaak voorkomende situaties. Gwenda Schlundt Bodien. Korte oplossingsgerichte coaching.
wat is coaching nlp opleiding voorbeelden coachingstechnieken.
Het Coachingstechnieken Boek is een compact en bruikbaar overzicht van zowel traditionele als nieuwere coachingstechnieken. Het Coachingstechnieken Boek is door zijn toegankelijkheid, opzet en handige indexen op meerdere manieren te gebruiken. Voor coaches is dit boek een ideaal naslagwerk en ideeƫnboek. wat is coaching nlp opleiding voorbeelden coachingstechnieken.

Contacteer ons