Meer resultaten voor oplossingsgericht coachen

oplossingsgericht coachen
Oplossingsgericht Coachen LOUISCAUFFMAN.COM.
Door de verschillende workshops leer je oplossingsgericht denken en werken toepasbaar te gebruiken in het volledige werkveld van de coach en manager: van individuele coaching over werken met teams, van conflictsituaties waarbij oplossingsgerichte mediation aan de orde is tot het ontwerpen en begeleiden van strategische plannen, tot en met het werken met ondernemingen/organisaties als geheel.
Oplossingsgericht coachen Voka.
Home / Limburg / Oplossingsgericht coachen. Workshop: Introductie in actie en resultaat georiƫnteerde business coaching tool. Een introductie in oplossingsgericht coachen Solution Focused een actie en resultaatgericht coaching model dat door leidinggevenden en coaches kan ingezet worden om medewerkers en coaches te begeleiden in hun groei, veranderings en leerproces.
Oplossingsgericht coachen Yves Larock.
Balanceer tussen sturing en ruimte geven voor zelfsturing. Oplossingsgericht coachen impliceert niet dat je bezorgdheden, wrevels of kritieken uit de weg gaat. Wanneer die naar boven komen ga je die ook beluisteren en erkennen, zonder evenwel tot een analyse over te gaan.
Oplossingsgericht Coachen ICM Opleidingen Trainingen.
Als u zich voor beide cursussen als pakket inschrijft, heeft u een voordeel van 195 bij de Specialisatie Oplossingsgericht Coachen ten opzichte van 2 afzonderlijke inschrijvingen. U start met de ICM Coachingsopleiding en daarna volgt u de Specialisatie Oplossingsgericht Coachen.
Nieuwsbrief.
Oplossingsgericht coachen.
Resultaatgerichtheid bij coaching is vaak een lastig punt. Er is echter een manier die eenvoud en doelgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan: oplossingsgericht coachen. Bij deze vorm van coachen gaat de clint zelf op zoek naar oplossingen waarvan hij weet dat ze hem in het verleden hebben geholpen.
Basisopleiding Oplossingsgericht coachen Ilfaro.
Liselotte Baeijaert en Anton Stellamans zijn gepassioneerde trainers met samen meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van oplossingsgericht coachen van individuen en teams. Ze zijn actief lid van internationale oplossingsgerichte netwerken als ASFIO, SOLWorld, SFCT en de European Brief Therapy Association.
Oplossingsgericht coachen.
Wat een eye-opener is de basistraining Oplossingsgericht begeleiden! In twee dagen raak je vertrouwd met de basistheorie van het oplossingsgericht werken en worden er praktische handvatten aangereikt die je direct in de praktijk kunt toepassen en waarmee je al snel kleine successen boekt.
Oplossingsgericht coachen Standaard Boekhandel.
Na talloze sessies is er nog amper vooruitgang geboekt: er is sprake van terugval, of erger nog, verslechtering. Meer sessies helpen in zo'n' situatie meestal niet. Speciaal om deze situaties te voorkomen, is er een zeer effectieve benadering: oplossingsgericht coachen.
SYSTO Masterclass Oplossingsgericht Coachen.
Tijdens de masterclass Oplossingsgericht Coachen raak je op een zeer interactieve en ervaringsgerichte manier vertrouwd met de houding, principes en technieken van het oplossingsgericht coachen. De masterclass is flexibel opgebouwd zodat er ingezoomd kan worden op specifieke cases van de deelnemers.
bol.com Oplossingsgericht coachen, Insoo Kim Berg 9789058713568 Boeken.
Toon alle punten Toon alleen de eerste 3 punten. Geschreven bij Oplossingsgericht coachen. Praktisch bruikbaar boek met veel tips en goede voorbeelden uit de praktijk. Een boek om meerdere keren ter hand te nemen en waar je als coach vele kan uit leren voor je eigen praktijk.

Contacteer ons