Zoeken naar oplossingsgericht coachen

oplossingsgericht coachen
Oplossingsgericht Coachen ICM Opleidingen Trainingen.
U bent in staat op een natuurlijke wijze oplossingsgericht te coachen. Coaches, leidinggevenden en andere professionals die zich het oplossingsgericht coachen eigen willen maken en hun coachingsvaardigheden naar een hoger niveau willen brengen. Zeker weten of dit bij u past?
Oplossingsgericht coachen en adviseren GITP.
Je oefent met oplossingsgerichte methodieken zoals beginvragen, zoeken naar uitzonderingen en het geven van indirecte complimenten en het uitvragen van de gewenste situatie. We gaan in op het oplossingsgericht coachen van medewerkers en het gebruik van oplossingsgerichte gespreksvoering in de diagnostiek en in advisering en overleg.
Navorming Oplossingsgericht coachen Hogeschool Gent.
NAVORMING OPLOSSINGSGERICHT COACHEN. navormingen en studiedagen. Navorming Oplossingsgericht coachen. Oplossingsgericht coachen 3-daagse opleiding van 18 uur. Deze vorm van coaching leert je oog hebben voor sterktes in plaats van tekortkomingen en naar de toekomst kijken in plaats van te graven in verleden.
Oplossingsgericht Coachen LOUISCAUFFMAN.COM.
Deze intensieve opleiding stelt de deelnemer in staat om na afloop van de Mastercourse de denk en werkwijze van het oplossingsgerichte model toe te voegen aan wat de deelnemer al doet wat goed werkt en oplossingsgericht werken in te zetten in alle mogelijke settings en toepassingen.
Oplossingsgericht coachen Voka.
Home / Limburg / Oplossingsgericht coachen. Workshop: Introductie in actie en resultaat georiƫnteerde business coaching tool. Een introductie in oplossingsgericht coachen Solution Focused een actie en resultaatgericht coaching model dat door leidinggevenden en coaches kan ingezet worden om medewerkers en coaches te begeleiden in hun groei, veranderings en leerproces.
Oplossingsgericht coachen Yves Larock.
Balanceer tussen sturing en ruimte geven voor zelfsturing. Oplossingsgericht coachen impliceert niet dat je bezorgdheden, wrevels of kritieken uit de weg gaat. Wanneer die naar boven komen ga je die ook beluisteren en erkennen, zonder evenwel tot een analyse over te gaan.
bol.com Oplossingsgericht coachen, Insoo Kim Berg 9789058718174 Boeken.
Geschreven bij Oplossingsgericht coachen. Het verhaal oogt helder en simpel en is dat ook. Tegelijk wordt heel duidelijk het systeemthoeretisch kaer duidelijk gemaakt en goed uitgelegd hoe is wel of niet werkt. Om boek met groot praktisch nut, om vaak te herlezen!
Nieuwsbrief.
Oplossingsgericht coachen: basis RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Na afloop van deze cursus hebben de cursisten een indruk van wat oplossingsgericht coachen is en hebben zij ervaring met het stellen van nuttige vragen en met het vinden van oplossingen zonder te adviseren. Aan de orde komt de theorie van het oplossingsgerichte coachen: de hoofdaxioma's, het verhelderen van de context, het formuleren van het coachingsdoel en het stellen van oplossingsgerichte vragen.
Oplossingsgericht coachen.
Bij oplossingsgericht coachen ontkoppel je het probleem en de oplossing. Daardoor maak je de weg vrij voor de creativiteit van de coachee. Oplossingsgericht coachen met het 5 stappenmodel. De definitie van to coach is dat je mensen brengt van de plek waar ze nu zijn, naar de plaats waar zij willen zijn.
SYSTO Masterclass Oplossingsgericht Coachen.
Tijdens de masterclass Oplossingsgericht Coachen raak je op een zeer interactieve en ervaringsgerichte manier vertrouwd met de houding, principes en technieken van het oplossingsgericht coachen. De masterclass is flexibel opgebouwd zodat er ingezoomd kan worden op specifieke cases van de deelnemers.

Contacteer ons