Meer resultaten voor oplossingsgericht coachen

oplossingsgericht coachen
Oplossingsgericht coachen Bewezen effect.
Basistraining Motiverende gespreksvoering. Basistraining Oplossingsgericht Coachen. Basistraining Coachen met ACT. Verdieping Motiverende gespreksvoering. Verdieping Oplossingsgericht Coachen. Verdieping Coachen met ACT. Motiverende gespreksvoering in een groepssetting. Train-de-trainer Motiverende gespreksvoering. Basistraining Oplossingsgericht coachen. Geloof jij ook in de eigen kracht van mensen?
Oplossingsgericht coachen Yves Larock.
Balanceer tussen sturing en ruimte geven voor zelfsturing. Oplossingsgericht coachen impliceert niet dat je bezorgdheden, wrevels of kritieken uit de weg gaat. Wanneer die naar boven komen ga je die ook beluisteren en erkennen, zonder evenwel tot een analyse over te gaan.
Oplossingsgericht Coachen LOUISCAUFFMAN.COM.
Door de verschillende workshops leer je oplossingsgericht denken en werken toepasbaar te gebruiken in het volledige werkveld van de coach en manager: van individuele coaching over werken met teams, van conflictsituaties waarbij oplossingsgerichte mediation aan de orde is tot het ontwerpen en begeleiden van strategische plannen, tot en met het werken met ondernemingen/organisaties als geheel.
Basisopleiding Oplossingsgericht coachen Ilfaro.
Liselotte Baeijaert en Anton Stellamans zijn gepassioneerde trainers met samen meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van oplossingsgericht coachen van individuen en teams. Ze zijn actief lid van internationale oplossingsgerichte netwerken als ASFIO, SOLWorld, SFCT en de European Brief Therapy Association.
Oplossingsgericht coachen.
Bij oplossingsgericht coachen ontkoppel je het probleem en de oplossing. Daardoor maak je de weg vrij voor de creativiteit van de coachee. Oplossingsgericht coachen met het 5 stappenmodel. De definitie van to coach is dat je mensen brengt van de plek waar ze nu zijn, naar de plaats waar zij willen zijn.
Oplossingsgericht coachen.
Wat een eye-opener is de basistraining Oplossingsgericht begeleiden! In twee dagen raak je vertrouwd met de basistheorie van het oplossingsgericht werken en worden er praktische handvatten aangereikt die je direct in de praktijk kunt toepassen en waarmee je al snel kleine successen boekt.
SYSTO Masterclass Oplossingsgericht Coachen.
Tijdens de masterclass Oplossingsgericht Coachen raak je op een zeer interactieve en ervaringsgerichte manier vertrouwd met de houding, principes en technieken van het oplossingsgericht coachen. De masterclass is flexibel opgebouwd zodat er ingezoomd kan worden op specifieke cases van de deelnemers.
Navorming Oplossingsgericht coachen Hogeschool Gent.
NAVORMING OPLOSSINGSGERICHT COACHEN. navormingen en studiedagen. Navorming Oplossingsgericht coachen. Oplossingsgericht coachen 3-daagse opleiding van 18 uur. Deze vorm van coaching leert je oog hebben voor sterktes in plaats van tekortkomingen en naar de toekomst kijken in plaats van te graven in verleden.

Contacteer ons