Op zoek naar opleiding counseling en coaching?

opleiding counseling en coaching
NATHALIE.
Ik woon samen met Ben en onze 2 dochters Jill en Ella. Ik studeerde af als Licentiaat Vertaler en volgde de postacademische opleiding Communiceren voor Organisaties. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in communicatie en human resources. De rode draad in mijn studies en professionele loopbaan is in communicatie treden met anderen. In 2012 werd ik ernstig ziek. Die moeilijke periode bracht me veel nieuwe en positieve inzichten, maar riep ook veel vragen op. Ik zocht zelf hulp bij een coach. Door haar doelgerichte vragen moest ik opnieuw nadenken. Ik kreeg nieuwe perspectieven aangereikt. Dat leverde een klare, frisse kijk op. Ik leerde veel: o.a. beter voor mezelf zorgen, mijn talenten zien en inzetten, meer vertrouwen hebben in mezelf, genieten, dromen En mijn droom waarmaken: kinderen, jongeren en volwassenen gidsen in hun groei. Ik volgde verschillende opleidingen en blijf me permanent bijscholen via workshops, lezingen, intervisie en supervisie om een professionele begeleiding te garanderen. erkend door de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling en door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument.
Strokes Coaching Counselling Trainingen.
Klik hier voor mijn CV. Coach / Counsellor / Trainer. Tijdens de opleiding Coaching Counselling heb ik vooral veel gehad aan de directe, maar zeer respectvolle wijze van het geven van feedback. Margarita is een warme, enthousiaste vrouw en een zeer kundig coach-counsellor.
Opleidingen: Rapunzel.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die het coachen van anderen meer wil integreren in zijn manier van werken: als coach, psycholoog of psychotherapeut, zorgcordinator, collega, hulpverlener, leidinggevende, HR medewerker.
Student Coach Counsellor Academie voor Coaching en Counselling.
We houden de informatie zo actueel mogelijk deze webpagina's' worden af en toe aangepast en houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief. Nog geen student? Ga naar de Academie voor Coaching en Counselling. info at coachingcounselling.be. Erkende Coach Opleiding.
FMS Opleiding Counselor / Coach vanuit de ervaringsgerichte benadering 3 jaar.
Opleidingscentrum voor Experiëntiële, Emotion-Focused en Existentiële Psychotherapie, Counseling Coaching. Opleiding Counselor / Coach 3 jaar. Deze opleiding start opnieuw in oktober 2020. In 2018 vierde Focus on emotion 25 jaar counselor/coach opleiding! Stan Van Asbroek, Marita Stas, Noelle Vanderhoeven, Claude Missiaen en Karel Binon zijn in 1993 gestart met de counseloropleiding om een volwaardig alternatief te bieden voor mensen die mensen psycho-sociaal begeleiden in niet psychotherapeutische setting.
Ervaring met Academie voor Counselling en Coaching Carriretijger Forum.
Ik weet niet veel van de academie voor counseling en coaching. Dus over hun opleiding kan ik niet veel zeggen. Maar ik weet wel dat erkenning en diploma's' niet alles betekenen en dat de waarde daarvan ook beperkt houdbaar is.
Opleiding Stress en Burn-out Coach klassikaal bij Sonnevelt.
Effectieve interventies bij spanningsklachten. Counseling en leefstijl. Professionalisering van de Stress en Burn-out Coach. Integratie van de diverse werkterreinen. Examen theorie en praktijk. Tijdens de opleiding werk je aan je portfolio reflectieverslagen en procesanalyse en een literatuuropdracht en doe je al ervaring op door middel van intervisie 8 bijeenkomsten en het begeleiden van proefcliënten 8 contactmomenten.
School voor Coaching Utrecht Opleiding in Coaching en Teamcoaching.
In Nederland bestaat bijvoorbeeld het predicaat en Erkend Coach of Erkend Teamcoach via de STiR. De leergang Coaching voor Professionals is een opleiding die officieel opleidt tot Erkend Coach. De leergang Teamcoaching is respectievelijk een opleiding die officieel opleidt tot Erkend TeamCoach.
Integratieve Counseling Opleidingen post-HBO/WO DNA.
Opleiding tot KinderCounselor. E en methode is leuk, maar het kind weet het beter! 2 jarige post-hbo/wo beroepsopleiding tot gediplomeerd Integratieve KinderCounselor. Counseling met Jongeren. Je gaat counselen wanneer coaching niet afdoende helpt. Dan werk je uitgebreider en je steekt de schep dieper: de Peer group, relaties, intimiteit en seksualiteit, Neuro-cognitieve ontwikkeling, verslaving, sociale veranderingen en het op eigen benen staan.
Interactie-academie.
Organisaties vragen vaak om opleiding op maat. Wij krijgen wekelijks vragen om teams te begeleidingen, workshops te geven of complete leertrajecten in de steigers te zetten. Heeft u ook een vraag? We zitten nooit stil dus er is altijd nieuws! HET TIJDSCHRIFT Het systeemtheoretisch bulletin. DE BLOG Samenspraak: blog voor en door professionals. ONZE BOEKEN Aan te raden boeken met onze bijdragen. Zoekt u ondersteuning in de vorm van therapie, coaching of bemiddeling?
Coach Den Haag, Opleiding Coaching Counselling ACC CommCoach.
Bij CommCoach Coach Den Haag kun je je ook LATEN COACHEN. Opleiding Coaching Counselling ACC. De beroepsopleidingen tot coach, counsellor volg je bij de Academie voor Coaching Counselling ACC. De gecertificeerde en zeer ervaren trainer staat garant voor de intensieve praktijktrainingen.

Contacteer ons