Op zoek naar intervisie betekenis?

intervisie betekenis
Intervisie 3 definities Encyclo.
de intervisie zelfst.naamw. Uitspraak: ntr'vizi' Verbuigingen: intervisies meerv. georganiseerd overleg tussen collega's' om het functioneren te verbeteren Voorbeeld: Intervisie is met en van elkaar leren. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/intervisie.: Intervisie is een georganiseerd gesprek tussen mensen die werkzaam of in opleiding zijn in hetzelfde vakgebied.
Betekenis Intervisie.
Bij handig omgaan met intervisie leer je snel de grens kiezen tussen waar je niets van hoeft te weten en wat je wel moet weten van belangrijke OMstandigheden van een vraagstuk waarin je intervisie relaties tussen de dingen en systemen en intravisie relaties binnen een systeem en metavisie en metafysica omvattende blik toepast. Frits Boerwinkel 14 april 2013. Betekenis van Intervisie toevoegen.
Wat is intervisie. Wat is het doel en hoe ziet de ideale intervisiegroep er uit. Tallsay.com.
In dit artikel lees je alles over de ontwikkelingsmethode intervisie. Wat is de betekenis van intervisie, hoe gaat intervisie in het werk en welke methodieken kun je toepassen. Tags/labels: ManagementArtikelen, MethodenTechnieken. Wat is intervisie? Intervisie is een manier, een zelfhulp methode, om je eigen deskundigheid en kennis te verhogen door middel van georganiseerde gesprekken met mensen die werkzaam in hetzelfde vakgebied en/of die dezelfde opleiding volgen.
Intervisie Wikipedia.
Intervisie vindt tegenwoordig ook wel via moderne technieken plaats, bijvoorbeeld via het internet of via een videoconferentie, waarbij deelnemers op verschillende plaatsen zijn. Praag-van Asperen, HM van, and Ph H. Handboek supervisie en intervisie in de psychotherapie. Amersfoort: Academische Uitgeverij 1993.
Intervisie.
Trainingen Cursussen Onderzoekers. Intervisie betekenis, organisatie en methoden. Een verstandig mens zal niet alleen nooit iets doms zeggen, hij zal ook nooit iets doms horen. Intervisie is een begeleidings en leervorm waarbij een of meerdere medewerkers een praktijkprobleem in brengen waar zij tijdens hun werk tegenaan lopen.
Intervisie: wie brengt zijn casus in? ZorgWelzijn.
Je wordt bewust van de motieven en de effecten van je eigen handelen. Dat maakt intervisie een goed middel om in te zetten als je te maken hebt met cliƫnten die erg ingewikkeld gedrag vertonen, aldus Sijnke in AS. Intervisie heeft niet echt een begin en een einde, zoals supervisie dat wel heeft, betoogt Sijnke.
recreatie Nieuwe Meubels. werk pagina lifestyle 1. reizen gezondheid wonen.
Begeleiding. Supervisie, intervisie of coaching. Wat is teamcoaching. Boeken. Supervisie. Intervisie. Coaching. gezondheid. maatschappij. carrire loopbaan solliciteren opleiding begeleiding motivatie vakantiewerk gender. Begeleiding. Supervisie, intervisie of coaching. Wat is teamcoaching. Boeken. Supervisie. Intervisie. Coaching. Teamcoaching. maatschappij. carrire loopbaan solliciteren opleiding begeleiding motivatie vakantiewerk gender.
Intervisie.
Als iedereen klaar is, leest deze alle adviezen voor. Een heel nuttig artikel over de geschiedenis, de rol en het nut van intervisie PDF. Cursus Intervisie voor freelancers. Meer links naar websites over intervisie. Met dank aan: Eric van den Bergh Advies Training.

Contacteer ons