Resultaten voor coaching zorg

coaching zorg
Persoonlijke coaching Zorg voor Leren.
Als je als zorgprofessional tegen de grenzen van je eigen kunnen aanloopt of als je niet lekker in je vel zit, kan persoonlijke coaching een oplossing bieden. Persoonlijke coaching helpt je om meer inzicht te krijgen in jouw eigen gedrag en om te vast te stellen of bepaald gedrag in een situatie wel of niet effectief is. Persoonlijke coaching door Zorg voor leren.
Utrechtzorg Coaching voor medewerkers.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze extra coaching. Extra coachcapaciteit binnen uw organisatie nodig? Wanneer u geen coaches in huis heeft, of als uw coach-team de vraag niet aankan en tijdelijk extra luisterende oren nodig heeft, kunt u ook als organisatie een beroep doen op de vrijwillige coaches van Utrechtzorg. Neem via coaching@utrechtzorg.net contact met ons op voor meer informatie over dit aanbod. Aanmelding en communicatie. Zorg en welzijnsmedewerkers kunnen zich aanmelden via Sterk in je Werk.
Zelfzorgcoaching Loopbaancoaching Melissascoaching België.
Wanneer je worstelt met jezelf centraal te stellen maar voelt dat je dat graag wil. Wanneer je diep gewortelde dingen aan het licht wil brengen maar je niet alleen die diepte in wil duiken. Wanneer je zorg voor jezelf in balans wil met zorg voor anderen.
De nummer 1 opleiding tot Coach" in de zorg: in 7 dagen l LOC Post hbo niveau.
POST HBO OPLEIDING COACH IN DE ZORG. De post hbo opleiding Coach in de zorg leert u om professioneel zorgcollegas te ondersteunen, waarbij zij leren eigenaarschap te nemen over hun ontwikkeling als zorgprofessional. Zowel in verkorte vorm in eigen team als in volwaardige coachtrajecten als zelfstandig coach die ingehuurd wort door zorgorganisaties. Post-hbo opleiding Coach in de Zorg. De post-hbo opleiding Coach in de zorg is bestemd voor deelnemers die zorgmedewerkers op professionele wijze willen gaan coachen. Dit kan zijn binnen eigen team of organisatie alsmede als zelfstandig gevestigd coach binnen andere organisaties. De post-hbo opleiding coach in de zorg leert u.: collegas in begeleidingsgesprekken te ondersteunen en stimuleren eigenaarschap te nemen. een professioneel coachingstraject op te zetten voor collegas. het uitvoeren van verschillende coachingsmethodieken. het hanteren van coachingstechnieken. het verhelderen van de coachvraag. het opzetten van een coachplan. het voeren van voor na en evaluatiegesprekken. het opzetten van een coachcontract. coachen op verschillende niveaus van diepte. coaching concreet en transparant te maken.
Zelfzorg Vind een coach voor zelfzorg. Vind-een-Coach.be.
Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Live / op afstand alle. Coaching via telefoon gsm. Coaching via video call Skype, Zoom e.a. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging.
Online training: Coachen in zorg en onderwijs PAO.
On Demand Webinars. NIP-registratie en accreditatie. Jeugd en gezinsprofessional SKJ. NIP-registratie en accreditatie. Jeugd en gezinsprofessional SKJ. Kind en Jeugd. Kinder en Jeugdrecht. Volwassenen en Ouderen. Diagnostiek en Behandeling. Adviseren / Beïnvloeden. Coachen / Leidinggeven. Supervisie / Intervisie. Diagnostiek en Interventies. 100% online leren. On Demand Webinars. Kind en Jeugd. Kinder en Jeugdrecht. Volwassenen en Ouderen. Diagnostiek en Behandeling. Adviseren / Beïnvloeden. Coachen / Leidinggeven. Supervisie / Intervisie. Diagnostiek en Interventies. 100% online leren. On Demand Webinars. Voorheen GITP PAO. Online training: Coachen in zorg en onderwijs. Data / locaties. Een volledige online, praktijkgerichte basiscursus over coaching in de zorg en onderwijssector. Als gedragswetenschapper, psycholoog, pedagoog, maar ook als intern begeleider of maatschappelijk werker ga jij regelmatig in gesprek met collegas of cliënten. Veel van die gesprekken zijn erop gericht om jouw collegas of cliënten te coachen, van heel algemeen, tot specifiek: om een heel gericht doel te bereiken.
Care coaching dementie ABC Zorg.
Spring naar inhoud. Welkom bij ABC Zorg, tel. 0475 77 25 92. Vacature Raad van Toezicht. CARE COACHING DEMENTIE. Care coaching is het ondersteunen van cliënten in hun eigen regie voeren. Gecertificeerde care coaches denken met de cliënt mee en kijken mee hoe hij/zij de ziekte/aandoening in zijn/haar leven inpast.
Soorten Coaches Counsellor en Coach Opleiding.
Oprichting en Oprichter. Gratis Coach Tips. Tilburgseweg 6 bus 1-2, Ravels. Het Master Programma. NU: Online Counsellor Opleiding. Kan Je Nu Beslissen? Verschil Coaching Counselling. Ben Jij Geschikt? Supervisie, Leertherapie of Intervisie. Informatie en Open Deur Dagen. Oprichting en Oprichter. Gratis Coach Tips. Counsellor en Coach Opleiding. Academie voor Coaching en Counselling.
Coaching voor zorgprofessionals Reliëf.
0348 74 88 80 info@relief.nl. Trainingen bezielde organisatie. Voorwaarden en annulering. Zin in zorg. Artikelen Ethiek in de praktijk. Selecteer een pagina. Coaching voor zorgprofessionals. Deze training is bedoeld voor de verschillende disciplines die in de zorg betrokken zijn bij de begeleiding van teams en zorgprofessionals.
Auti-coaching Psychepolis.
Experiënteel cliëntgerichte psychotherapie. Hoogsensitiviteit HSP coaching. Zorg voor het gezin. Ondersteuning aan ouders en kinderen van mensen met een psychiatrische problematiek. Zorg voor de relatie. Ondersteuning aan partner van mensen met een psychiatrische problematiek. Zorg voor het werk. Sociaal maatschappelijke zorg.
Coaching in zorg en welzijn Windesheim Zwolle Windesheim.
Training 2: tot een coachplan komen: leertheorie, coachmodellen en werkvormen. Training 3: practicum: een coachgesprek van A-Z ervaren en uitvoeren met feedback. Training 4: de kaders van coaching creëren: bewustzijn. Training 5: omgaan met weerstand in je rol als coach, het leren bevorderen van het eigenaarschap. Training 6: evaluatie, reflectie en transfer. Is deze cursus wat voor jou? Ben jij een hbo of mbo professional met werkervaring in een hbo-functie binnen de zorg en welzijn?

Contacteer ons