Zoeken naar coachingsvaardigheden

coachingsvaardigheden
Training Coachingsvaardigheden.
Als jij wilt weten hoe je jouw medewerkers kunt inspireren om het beste uit zichzelf te halen, dan is deze training Coachingsvaardigheden een uitstekende keuze! Je krijgt inzicht in de diverse fasen van een coachingstraject, je leert om feedback te geven én te ontvangen en je krijgt inzicht in het formuleren van doelstellingen voor een coachingstraject. Meer weten
cursus
Coaching tips 58 krachtige coaching-vaardigheden NLP 1 Kennisbank.
Klik hier om je te abonneren. Hoe kun je je coachingsvaardigheden verfijnen, zodat je nog effectiever bent in je coachingsgesprek? In dit artikel vind je extra coachingstools voor top-coaches, in de vorm van 58 coaching-tips met voorbeelden. Inhoud van deze pagina.: Coaching-tip 0 Stel een duidelijk doel dit is 80 procent. Coaching-tip 1 Span je in, want je bent niet zomaar gezellig een gesprekje aan het voeren. Coaching tip-2 Onderneem direct actie en onderneem veel herhaalde actie. Coaching-tip 3 Succesvolle coaches onderscheiden zich niet met technieken, maar met hun verbinding en aanwezigheid. Coaching-tip 4 Let op de vorm en benoem de patronen die je daarin aantreft. Coaching tip 5 Ontwerp! huiswerk of laat de client het huiswerk bedenken. Coaching tip 6 Laat je cliënt focussen op wat hij/zij wil. Coaching-tip 7 Wees geen zachte heelmeester. Coaching tip 8 Verplaats je cliënt fysiek. Coaching tip 9 Stelt de client een vraag? Zoek naar de juiste vraag áchter die vraag. Coaching tip 10 Coachen met babystapjes Kaizen.
DEEL 3: Coachingsvaardigheden Amnesty International.
Blijf op de hoogte. DEEL 3: Coachingsvaardigheden. DEEL 3: Coachingsvaardigheden. Een coachende leider is geen coach, maar past wel coachingsvaardigheden toe. Welke vaardigheden dat zijn en hoe je die toepast leer je in deel drie, het laatste onderdeel van deze online training.
Training Coachingsvaardigheden Bestuursacademie.
Tijdens de trainingsdagen heb je zowel de positie van coach als die van gecoachte, zodat je ook het effect merkt van de verschillende stijlen en vaardigheden. Een zeer effectieve training waarmee je je coachingsvaardigheden en je eigen coachingsstijl sterk ontwikkelt.
Training Coaching Versterk je coachingsvaardigheden.
Tijdens de training Coachtechnieken 1-op-1 krijg je, in een relatief korte tijd, razendsnel handvatten aangereikt om tijdens een coachend gesprek sneller tot de kern te komen. Hierbij is er ruimte voor theorie, maar ligt de nadruk op de praktijk, oftewel: oefenen, oefenen, oefenen. Dit helpt je verschillende coachtechnieken eigen te maken en daarin jouw eigen stijl in coachen te ontdekken. Als deelnemers coach je elkaar op zelf ingebrachte praktijksituaties. Door te wisselen in de rol van coach en gecoachte, krijg je niet alleen meer inzicht in jouw valkuilen tijdens het coachen, maar ook de achterliggende themas en patronen die daarin een rol spelen. Hierbij wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende non-verbale signalen denk bijvoorbeeld aan lichaamshouding en gevoel bij zowel de gecoachte als bij jouzelf. Door deze signalen op te merken, te herkennen en in te zetten zul je merken dat je coachgesprek meer diepgang krijgt. Bovendien coach je dan niet alleen op ratio, maar ook op gevoelsniveau. Ter voorbereiding op de training vul je een leerdoelformulier in. Op dit formulier breng je in kaart welke ervaring je al met coachende gespreksvoering hebt opgedaan en waar je tijdens deze training aan wilt gaan werken. Boektitel: No-nonsense coaching.
Coachingsvaardigheden voor loopbegeleiders Vlaamse Atletiekliga.
De weg naar een duurzaam bewegingsprogramma is het gezamenlijk doel maar welke coachingsvaardigheden kan je als loopbegeleider hiervoor ter ondersteuning inzetten? Geen hocus pocus, niets in de mouwen of in de zakken, geen technieken en modellen, wel gewone menselijke basisvaardigheden die elk van ons bewust of onbewust ter beschikking heeft.
Coachende Vaardigheden: training 5-daagse NextStep coaching.
Coaching skills zijn een set van communicatieve, relationele en empathische vaardigheden die je helpen om je gesprekspartner te laten groeien vanuit zijn of haar eigen kunnen. Over het belang van coachende vaardigheden voor succesvolle organisaties kan je meer lezen op ons blog. Waarom deze training volgen? Wil jij het beste uit je medewerkers halen? Ben je benieuwd hoe je weerstand in je organisatie kan aanpakken? Wil je leren hoe je een coachende attitude in de praktijk brengt? Zoek je naar manieren om een open en veilig gesprek te voeren? Wil je betrokkenheid van je medewerkers verhogen? Wil je het aanwezige talent in je organisatie beter benutten? Dan is deze 5-daagse training wat je zoekt!
Verdieping: Coachingsvaardigheden voor digicoaches Buro Strakz.
Verdieping: Coachingsvaardigheden voor digicoaches. Verdieping: Coachingsvaardigheden voor digicoaches. De training Verdieping in coaching is een vervolgdag op de tweedaagse basistraining Digicoach. In deze training ga je nog dieper in op de belangrijkste vaardigheden van de digicoach: coachen en motiveren van collegas.
Cursus Praktische Coachingsvaardigheden NOBCO en EQA erkend Diploma.
De aanpak van deze cursus is praktijkgericht en gebaseerd op blended learning, zodat je je in korte tijd je praktische coachingsvaardigheden en coach houding ontwikkelt. Europees erkend Competentieprofiel en Persoonlijke ontwikkelingdoelen. Aan de hand van het Europees NOBCO EQA foundation niveau erkende competentieprofiel Coachingsvaardigheden schrijf je een Persoonlijk Ontwikkelingsplan POP. Daarnaast bepaal je tijdens de eerste cursusdag je persoonlijke ontwikkelingsdoelen, gericht op het effectief inzetten van een coachende gespreksstijl. Elke keer als je coachee bent voor een van je mede-cursisten, breng je je persoonlijke ontwikkelingsthemas in. Hierdoor ervaar je de verschillende methodieken als coachee, en werk je doelgericht en diepgaand aan je persoonlijke ontwikkeling als coach. Door de combinatie van persoonlijke en competentie ontwikkeling leer je anderen met impact begeleiden in veranderingsprocessen. Voor elke opleidingsbijeenkomst ontvangen de deelnemers een voorbereidingsopdracht, welke kan bestaan uit zelfreflectie en beperkte literatuurstudie. Hierdoor kan de tijd van de opleidingsbijeenkomsten efficiënt worden gebruikt voor het oefenen van vaardigheden en de toepassing in de praktijk.
DEEL 3: Coachingsvaardigheden Amnesty International.
Blijf op de hoogte. DEEL 3: Coachingsvaardigheden. DEEL 3: Coachingsvaardigheden. Een coachende leider is geen coach, maar past wel coachingsvaardigheden toe. Welke vaardigheden dat zijn en hoe je die toepast leer je in deel drie, het laatste onderdeel van deze online training.
Training Coachingsvaardigheden Boertien Vergouwen Overduin.
Brochure downloaden Inschrijven Kostenoverzicht aanvragen. Wordt er dagelijks het nodige van je coachingsvaardigheden gevraagd en wil je je hier aantoonbaar in verbeteren? In deze boeiende training krijg je op concrete en praktische wijze inzicht in het effect van coaching en werk je aan het verbeteren van je vaardigheden.

Contacteer ons