Op zoek naar coaching opleiding?

coaching opleiding
Coaching Essentials Trainingen Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties Develop Quintessence Specialist in People Management Quintessence Spécialiste de la gestion des personnes, des compétences
Uw leertraject bestaat uit een self-assessment, 6 opleidingsdagen in groep, 2 individuele coachingsessies, intervisiemomenten, handige tools, gevarieerd en to-the-point dus. Coaching Essentials opent ook de deur naar de opleiding Certified Personal Coach. Hiermee specialiseert u zich tot professionele, gecertificeerde personal coach.
De Coach Opleiding België Academie voor Coaching en Counselling.
Door de ervaringsgerichte en praktijkgerichte opleiding van twee jaar eindig je als volwaardig coach met de mogelijkheid om diepgang te vinden bij de cliënt Counselling/Therapie om van daaruit samen een goed plan te maken voor de toekomst Coaching Coach Plus.
Erkende Holistische opleiding tot coach en consulent zelfontplooiing, coaching, clean language, zelfzorg Centrum GEA.
Centrum GEA organiseert ook supervisie en intervisie-sessies om maximale coaching skills te integreren tijdens deze praktijkervaring. Deze opleiding is een compacte, kwaliteitsvolle, gecertificeerde masteropleiding waarin alle vaardigheden en attitudes aangeleerd worden die nodig zijn om een professionele coach te zijn.
Arcturus NLP-Opleiding, Loopbaanbegeleiding en coaching, In-Company.
Daarnaast bieden we je nog een waaier aan andere korte en langlopende opleidingen en workshops aan in het brede veld van communicatie en bewustzijnsontwikkeling. Al onze opleiding zijn betaalbaar met de KMO-portefeuille. Loopbaanbegeleiding / Coaching. Wil je jouw levenskwaliteit verhogen via een effectieve individuele begeleiding?
Mental coaching van sporters SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Home Opleidingen Mental coaching van sporters. Mental coaching van sporters. Atleten worden fysiek getraind en lichamelijk voorbereid op wedstrijden door een team van oa. voedingsdeskundigen, kinesisten, sportverzorgers, artsen en trainers.
Integrale Coach Opleiding Open mind.
Integrale Coaching Opleiding. Integrale coaching is een totaalpakket., ontstaan uit verschillende opleidingen en vele jaren ervaring. De Integrale Coach Opleiding bestaat uit verschillende onderdelen die naadloos bij elkaar aansluiten en toch iedereen de mogelijkheid geven een eigen pad te kiezen, afhankelijk van de noden en de wensen.
Coachen van individuen en groepen VSPW Gent.
Methodiektraining Supervisie/intervisie vroeger Supervisie voor supervisoren genoemd. Waarom een opleiding bij VSPW Balans? VSPW Balans biedtreeds 30 jaarhoogstaande, inspirerende opleidingen en korte modules op het vlak van leiderschap, management, coaching en consulting aan professionals werkzaam in de gezondheids, sociale en publieke sector.
OpleidingsdetailsCevora.
Ontwikkel uw coachingvaardigheden in deze korte praktijkgerichte basisopleiding voor nieuwe of beginnende interne coaches. Na de opleiding.: Kent u het verschil tussen coaching en andere leerinterventies bv training, mentoring, loopbaangesprek. Heeft u inzicht in de benodigde attitudes en competenties van een coach.
Coach opleiding.
Deze programmas omvatten minstens 125 uren opleiding in coaching. ACSTH: Approved Coach Specific Training Hours, deze programmas geven geen aanleiding tot een automatische certificatie. De certificatie wordt uitgereikt door ICF na een examen. Deze programmas omvatten minstens 60 uren opleiding in coaching, wat volstaat voor een certificatie van het niveau ACC.
Inspirerend coachen Arteveldehogeschool Gent.
Je wil coaching inzetten als een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, en communicatie en samenwerking te optimaliseren? In je organisatie of bedrijf werken aan een coachend klimaat dat dynamiek en enthousiasme bevordert bij je collega's, cliënten of medewerkers? Meer ideeën genereren, een andere aanpak ontwikkelen en mensen doen groeien? Welkom in het postgraduaat Inspirerend coachen! Kom naar de infoavond blijvenleren. Duur: 15, academiejaar. Deelname: basismodule: 1100 euro vervolgmodule: 2500 euro verrijkingsmodule: 180 euro. Totaal: 20 studiepunten. Planning en data 2018-2019. Iets voor jou? Je verdiept je in coachingscompetenties die je kan gebruiken binnen een breed werkveld. Wat leer je? De opleiding omvat een gevarieerd programma, verspreid over 3 modules.
Seven Miles Opleiding coaching.
Samen met onze trainers en coaches grote stappen zetten. Spiegeltje spiegeltje aan de wand Een opleiding of coaching bij Seven Miles is niet vrijblijvend. Samen werken we hard aan zichtbare en duurzame resultaten die uw bedrijf, uw team en uzelf ten goede komen.

Contacteer ons