Op zoek naar coaching opleiding?

coaching opleiding
Inspirerend coachen Arteveldehogeschool Gent.
De opleiding omvat een gevarieerd programma, verspreid over 3 modules. Meer info over het postgraduaat en de opleidingsgids. Quatre Quarts 2018. Vier studieavonden rond coaching. Training in en voor organisaties. Op zoek naar een training inspirerend coachen voor je medewerkers?
Basis Coach opleiding Open mind.
Deze opleiding bied je in 6 dagen een duidelijk beeld van wat coaching precies inhoudt en zet je vertrouwen in beweging om vanuit je eigenheid te groeien als coach. De opleiding is ook de perfecte basis voor verdere opleidingen bij Open Mind.
SYSTO Opleiding Professional Coach.
Het gaat niet om theorieën absorberen maar om coaching doen en ervaren en hierdoor maak je op de behapbare periode van een aantal maanden een evolutie door waar je krachtiger uitkomt en duidelijk maakt welke richting je zelf uitwil. In deze opleiding leer je coaching technieken aan én vind je inspiratie om voluit voor je passie te gaan.
De Coach Opleiding België Academie voor Coaching en Counselling.
Om denkstijlen te analyseren, om de coachee te transformeren naar bewustzijn, harmonie en zelfzekerheid. Door de ervaringsgerichte en praktijkgerichte opleiding van twee jaar eindig je als volwaardig coach met de mogelijkheid om diepgang te vinden bij de cliënt Counselling/Therapie om van daaruit samen een goed plan te maken voor de toekomst Coaching Coach Plus. Statistieken Coaching Opleiding.
Opleiding Coaching 15, jaar Interactie-Academie.
Opleiding Coaching 15, jaar. Coaching is een vak apart. Het is de kunst van aansluiten en veranderen. Een coach moet zicht hebben op en kunnen jongleren met verschillende posities, soms van zichzelf maar ook van zijn coachee. Een coach denkt toekomstgericht zonder het verleden te negeren, versterkt de vaardigheden en talenten van mensen zonder de problemen uit het oog te verliezen en werkt met het persoonlijke zonder systeem en organisatie-invloeden te bagatelliseren.
Training Waarderend coachen Thomas More.
Oefening staat centraal in de opleiding. De training is gestructureerd, dynamisch en erg leerrijk. Coaching is meer dan het voeren van een goede babbel: het is gericht op echt resultaat, op enthousiasme bij diegene die je coacht, en bij jou en op zelfinitiatief ondernemer worden van je dromen, verlangens, daar gaat het om.
Basisopleiding Loopbaancoach NextStep coaching.
Opleiding loopbaancoach basis. Ik heb genoten van de rust en ongedwongenheid waarmee de opleiding is gegeven. De trainer stelt het niet als enige waarheid of eigen waarheid en je merkt dat hij er tracht op te letten om niet zelf in te vullen, wat bewonderenswaardig is.
Opleiding Life Coach Centrum Voor Avondonderwijs.
Opleiding Life Coach. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Coachopleiding Open mind.
Integrale Coach pakket. Wat is Integrale Coaching. Integrale Basis Coaching. Integrale Life Coaching. Integrale Open Mind Coaching. Integrale Business Coaching. Marketing voor je eigen praktijk. Systeem Coach familieopsteller. HSP Coaching Master Class. Kinder en JongerenCoach. Integrale Business Coaching. Burn-out Bore-out Master Class. Opleiding Loopbaancoach Master.
Coachopleiding het Ontwikkelingsinstituut inspireren groeien verbinden.
Ga naar de kalender voor de data. Je kunt pas in deze opleiding Ontwikkelingsgericht Coachen instappen als je vooraf een basisopleiding coaching hebt gevolgd. Het Ontwikkelingsinstituut kiest ervoor om mensen die nog niet in het bezit zijn van basisvaardigheden, uit te nodigen eerst een NLP practitioner te volgen. Keer op keer merken we dat deze opleiding de ideale basis vormt voor coaching.
Erkende Holistische opleiding tot coach en consulent zelfontplooiing, coaching, clean language, zelfzorg Centrum GEA.
Centrum GEA organiseert ook supervisie en intervisie-sessies om maximale coaching skills te integreren tijdens deze praktijkervaring. Deze opleiding is een compacte, kwaliteitsvolle, gecertificeerde masteropleiding waarin alle vaardigheden en attitudes aangeleerd worden die nodig zijn om een professionele coach te zijn.

Contacteer ons