Meer resultaten voor coaching met paarden

coaching met paarden
Melanie Wittockx M W coaching met paarden Vind-een-Coach.be.
AI verlegt de focus van ontkennen, klagen en kritiek geven naar verantwoordelijkheid nemen, oplossingen zoeken en samenwerken. Dit levert de nodige creativiteit, betrokkenheid en ondernemingszin die nodig zijn om veranderingen succesvol te realiseren. Equicoaching Coaching met paarden. Equicoaching Coaching met paarden.
Coaching met paarden.
Ruud Knaapen is een van de grondleggers van paardencoaching in Nederland en grondlegger van systemische coaching met paarden. Hij is oprichter van Wind Organisatieontwikkeling en begeleidt als consultant zowel individuen als teams bij veranderingstrajecten in het bedrijfsleven en het onderwijs.
Coaching met paarden: waarom en hoe werkt het?
Een vaardigheid die je in paarden coaching en communiceren met paarden ten volle kan oefenen. Paardencoaching geeft snellere en betere resultaten. Na meer dan 25 jaren ervaring in coaching en therapie, waarvan bijna 20 jaar zonder paarden, kan ik met zekerheid stellen dat coaching met paarden veel sneller tot resultaten leidt dan gewone coaching.
Coaching met paarden Melanie Wittockx.
Coaching met paarden. Visie coaching met paarden. Als coach wil ik met de sensitieve kracht van paarden mensen ondersteunen en begeleiden die op zoek zijn naar zichzelf of verandering in hun leven willen brengen. Een levensbeschouwing die start vanuit het positieve en waarderende bij jezelf.
bol.com Coachen met paarden Het systemisch perspectief 9789024401017 Ruud Knaapen Boeken.
Coachen met paarden Het systemisch perspectief 1e druk is een boek van Ruud Knaapen uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. Paardencoaching is een van de meest directe manieren van coaching.Het leidt in korte tijd naar de essentie van iemands coachvraag. Systemische coaching met paarden is een innovatieve vorm van paardencoaching, gebaseerd op onder andere systemisch werk en opstellingen, lerende organisaties en Natural Horsemanship.
Coaching Met Door Paarden Balans vinden in jezelf.
Onze missie: Elk individu de kans bieden om via coaching met en door paarden te werken aan volledige zelfontplooiing. Registreer je op onze website. Zo kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en je kan ook online je plaatsje reserveren voor onze Events! Coaching Met Door Paarden 2018.
Play Today, Create Tomorrow Coaching met paarden Vicky Daniels.
Stilstaan bij wie ik ben, waarom ik ben wie ik ben, en wie ik wil zijn. Aan jezelf werken en op date gaan met jezelf was een unieke ervaring die veel teweeg bracht. Een ervaring die ik koester, een ervaring die ik mezelf vaker zal gunnen. Voka Limburg, Accountmanager. Moet just niks. Nog niet zo lang geleden riep het woord coaching veel weerstand bij me op omdat ik ervan overtuigd ben dat je zelf best weet wat goed voor je is. Ik leerde Vicky van Playtoday kennen en alles aan haar en haar concept trokken me aan. Omdat het speels is, omdat het in de natuur is, omdat paarden fascinerende dieren zijn.
Coachen met paarden. Ruud Knaapen Aleashop BVBA.
Paardencoaching is een van de meest directe manieren van coaching. Het leidt in korte tijd naar de essentie van iemands coachvraag. Systemische coaching met paarden is een innovatieve vorm van paardencoaching, gebaseerd op onder andere systemisch werk en opstellingen, lerende organisaties en Natural Horsemanship.
DO weerbericht.
Caroline Lifecoaching met paarden.
Wij inspireren, motiveren en begeleiden jou adhv lezingen, groepstrajecten, individuele coaching, workshops, opleidingen en trainingen. De unieke V.E.R.S.C.H.I.L. methode vergroot jouw bewustwording en zet je in beweging om op een duurzame manier te groeien. Bekijk ons aanbod. Taking responsibility for your mind, body and soul is a choice. You make it every single day. It's' your life, your story. Maak kennis met ons team.
Hoe coaching met paarden begon.
Ons team van coaching paarden en wijzelf staan klaar om je met veel toewijding en engagement te ondersteunen, te helpen jouw pad te zoeken en te supporteren voor jou. Coaching paarden spiegelen wat je doet, wat je denkt en wat je voelt.

Contacteer ons