Zoeken naar coaching met paarden

coaching met paarden
Balans vinden in jezelf Coaching Met Door Paarden.
Onze missie: Elk individu de kans bieden om via coaching met en door paarden te werken aan volledige zelfontplooiing. Registreer je op onze website. Zo kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en je kan ook online je plaatsje reserveren voor onze Events! Coaching Met Door Paarden 2018.
Hoe coaching met paarden begon.
Dan wil je absoluut paardencoaching inzetten! In hands on oefeningen met de coaching paarden levert de eerlijke en onbevooroordeelde respons van de paarden je onmiddellijke feedback over het al dan niet aanwezig zijn van geloofwaardig, enthousiast en visionair leiderschap en van coherent, geëngageerd teamwerk.
Opleiding postgraduaat Coachen van mensen met behulp van paarden Horsense Belgïe.
Post-graduat Coaching de personnes à travers le cheval. Connectez-vous en tant quentraîneur test. Selecteer een pagina. Tijdens de opleiding heb ik een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. De verdieping tijdens de opleidingsdagen, intervisie en zelfstudie-uren heeft ervoor gezorgd dat ik als coach met Paard als Spiegel stevig in mijn schoenen sta en krachtige tools heb om andere mensen dit ook te laten ervaren. Mirjam, deelnemer postgraduaat Nederland 2014-2015. Tijdens de postgraduaat opleiding Opleiden van mensen met behulp van paarden werk je tijdens 20 dagen, gespreid over 2 jaar ongeveer 1 dag per maand, aan je ontwikkeling tot gediplomeerd postgraduaat coach met de methodiek Paard als Spiegel.
Coaching met paarden Melanie Wittockx.
Coaching met paarden. Visie coaching met paarden. Als coach wil ik met de sensitieve kracht van paarden mensen ondersteunen en begeleiden die op zoek zijn naar zichzelf of verandering in hun leven willen brengen. Een levensbeschouwing die start vanuit het positieve en waarderende bij jezelf.
Coaching met paarden oftewel paardencoaching: een bijzondere ervaring.
Je leert heel snel in paardencoaching omdat je direct feedback krijgt als je iets verandert, je kan tijdens het coachen met paarden experimenteren met nieuwe inzichten of gedrag. Doordat je werkt met coaching paarden kun je niet iets niet zien.
Play Today, Create Tomorrow Coaching met paarden Vicky Daniels.
Nog niet zo lang geleden riep het woord coaching veel weerstand bij me op omdat ik ervan overtuigd ben dat je zelf best weet wat goed voor je is. Ik leerde Vicky van Playtoday kennen en alles aan haar en haar concept trokken me aan. Omdat het speels is, omdat het in de natuur is, omdat paarden fascinerende dieren zijn. Maar zeker ook omdat Vicky op een heel ontwapenende wijze vragen stelt en je aanmoedigt om naar je eigen angsten en dromen te kijken. Ik weet nu nog steeds zelf wat best voor me is, maar ik krijg hulp om het ook te DOEN! oprichter en zaakvoerder Mamzel. Ben jij ook een maker van morgen? KENNISMAKEN OP BLIND DATE MET JEZELF.
EQuivvox Intuïtieve Coaching met Paarden Huldenberg.
Wat is Paardencoaching?
Opleiding Algemene Coaching. Opleiding Systemisch Coachen. Re-integratie en Outplacement. Trainingen en Workshops. U bevindt zich hier: Home / Paardencoaching. Wat is paardencoaching? Paardencoaching is het inzetten van paarden als hulpmiddel voor mensen. Hierbij wordt een beroep gedaan op de natuur van het paard, namelijk het zijn van een vluchtdier en het leven in een kudde. Als vluchtdier is een paard constant bezig met het screenen van zijn omgeving.
Caroline Lifecoaching met paarden.

Contacteer ons