Meer resultaten voor coaching met paarden

coaching met paarden
Coaching met paarden: waarom en hoe werkt het?
Een vaardigheid die je in paarden coaching en communiceren met paarden ten volle kan oefenen. Paardencoaching geeft snellere en betere resultaten. Na meer dan 25 jaren ervaring in coaching en therapie, waarvan bijna 20 jaar zonder paarden, kan ik met zekerheid stellen dat coaching met paarden veel sneller tot resultaten leidt dan gewone coaching.
Wat is Paardencoaching?
Opleiding Algemene Coaching. Opleiding Systemisch Coachen. Re-integratie en Outplacement. Trainingen en Workshops. U bevindt zich hier: Home / Paardencoaching. Wat is paardencoaching? Paardencoaching is het inzetten van paarden als hulpmiddel voor mensen. Hierbij wordt een beroep gedaan op de natuur van het paard, namelijk het zijn van een vluchtdier en het leven in een kudde. Als vluchtdier is een paard constant bezig met het screenen van zijn omgeving.
Equicoaching AnSeKa Coaching met en door paarden Equicoach.
Je zal versteld staan hoe goed paarden mensen aanvoelen en hoe ze, samen met mij, kunnen helpen bij het zoeken naar antwoorden op je vragen. Wil je weten hoe coaching met en door paarden je op weg kan zetten naar meer zelfbewustzijn?
Coaching met paarden oftewel paardencoaching: een bijzondere ervaring.
Coachen met paarden is ook oplossingsgericht. Je leert heel snel in paardencoaching omdat je direct feedback krijgt als je iets verandert, je kan tijdens het coachen met paarden experimenteren met nieuwe inzichten of gedrag. Doordat je werkt met coaching paarden kun je niet iets niet zien.
Coaching Met Door Paarden Balans vinden in jezelf.
Onze missie: Elk individu de kans bieden om via coaching met en door paarden te werken aan volledige zelfontplooiing. Registreer je op onze website. Zo kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en je kan ook online je plaatsje reserveren voor onze Events! Coaching Met Door Paarden 2018.
Opleiding postgraduaat Coachen van mensen met behulp van paarden Horsense Belgïe.
Post-graduat Coaching de personnes à travers le cheval. Connectez-vous en tant quentraîneur test. Selecteer een pagina. Tijdens de opleiding heb ik een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. De verdieping tijdens de opleidingsdagen, intervisie en zelfstudie-uren heeft ervoor gezorgd dat ik als coach met Paard als Spiegel stevig in mijn schoenen sta en krachtige tools heb om andere mensen dit ook te laten ervaren. Mirjam, deelnemer postgraduaat Nederland 2014-2015. Tijdens de postgraduaat opleiding Opleiden van mensen met behulp van paarden werk je tijdens 20 dagen, gespreid over 2 jaar ongeveer 1 dag per maand, aan je ontwikkeling tot gediplomeerd postgraduaat coach met de methodiek Paard als Spiegel.
Coaching met paarden Melanie Wittockx.
Coaching met paarden. Visie coaching met paarden. Als coach wil ik met de sensitieve kracht van paarden mensen ondersteunen en begeleiden die op zoek zijn naar zichzelf of verandering in hun leven willen brengen. Een levensbeschouwing die start vanuit het positieve en waarderende bij jezelf.
Caroline Lifecoaching met paarden.
Wij inspireren, motiveren en begeleiden jou adhv lezingen, groepstrajecten, individuele coaching, workshops, opleidingen en trainingen. De unieke V.E.R.S.C.H.I.L. methode vergroot jouw bewustwording en zet je in beweging om op een duurzame manier te groeien. Bekijk ons aanbod. Taking responsibility for your mind, body and soul is a choice. You make it every single day. It's' your life, your story. Maak kennis met ons team.

Contacteer ons