Op zoek naar coaching met paarden?

coaching met paarden
Or do you take over the management of the family company?
Consultative selling is a highly effective sales approach. Zemst, Antwerpen, Gent. 16.09.2021 several dates. Satisfaction score: 85%. Teaching people how to cooperate in a constructive way is the target of Expert Academy's' teambuilding program. Thanks to our long-standing experience with working with groups and building of teams on various levels within an. Currently, this education is only available as personal coaching, in-company training or workshop. Satisfaction score: 87%. Less stress, more fun.
bol.com Coachen met paarden 9789024428335 Ruud Knaapen Boeken.
Ruud Knaapen is een van de grondleggers van paardencoaching in Nederland en grondlegger van systemische coaching met paarden. Hij is oprichter van Bureau Wind en begeleidt als consultant zowel individuen als teams bij veranderings trajecten in het bedrijfsleven en het onderwijs. Lees meer
Professionele paardencoaching bij Innerqi. Kijk in de spiegel van het paard.
Zie hiervoor het filmpje met testimonials.: Coaching met paarden voor mensen met een beperking. Zo heb ik kinderen gecoacht die in het autistisch spectrum vallen. Kinderen die dan met name moeite hebben contact met anderen te maken. Paarden zijn echte verbinders.
Coaching met Paard als Spiegel HorSense.
Bij HorSense opleidingen en coaching met het Paard als Spiegel, is het paard de co-coach. Door goed te kijken naar de individuele behoefte van de coachee en daar het ontwikkelingsplan op af te stemmen, en zo nodig aan te passen, zetten we samen stappen naar jouw geluk. lees de studiegids Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Laatst toegevoegde artikelen. Nieuwe aanvullende cursussen. Bij HorSense kijken we altijd hoe dingen beter kunnen. Beter voor onze cursisten en beter voor de paarden.
Coaching met paarden Metgezel.
Bij afronding bedanken we de paarden en zorgen we dat je gegrond weer naar huis gaat. Hoeveel kost een coaching met paarden? Een individuele coaching met paarden kost 95, inclusief BTW. Een ochtend of middag met opstellingen kost 150, voor een opstelling en deelname aan de andere opstellingen.
Paardencoaching Spiegelend Paard.
Spiegelendpaard hanteert een holistische visie: door het inzetten van de helende kracht van het paard en de natuur wordt er gestreefd naar een lichamelijke, mentale en spirituele balans. Een coaching gesprek kan je binnen vier muren houden, maar dan mis je wel een krachtige helper: de natuur en de paarden. deze werken rustgevend, de stilte van de natuur en de verbinding met de paarden brengt je dichter bij de stilte in jezelf.
Coaching met paarden Lifecoach Altra Te.
Coaching met paarden. Over Altra Te /. Wat is coaching met en door paarden? In dit soort life coachings vertrekken we vanuit jouw persoonlijke interactie met paarden. Aan de hand van specifieke opdrachten die ik je geef, krijg je inzicht in jezelf.
Postgraduaat Coachen van mensen m.b.v. paarden Howest.
Dan is het postgraduaat Coachen van mensen met behulp van paarden iets voor jou! De postgraduaatsopleiding Coachen van mensen met behulp van paarden bestaat uit een compleet traject van twee jaar 20 lesdagen. Tijdens cursusdagen reguliere en praktijkdagdelen, individuele reflecties, observaties en intervisies profileer je jezelf als gediplomeerd coach met de methode Paard als Spiegel.
Coaching met paarden op de Westernboerderij, gediplomeerde coach.
Mail naar info@westernboerderij.nl. Informatie Coaching met paarden. Een paard spiegelt vanuit nature het gedrag. Sinds enkele jaren kan de Westernboerderij ook coaching met paarden verzorgen, deze coaching sessies vallen buiten de WKR regeling. Onze gediplomeerde coach gebruikt een paard als co-coach.
Paardencoaching in de Ardennen BrandsportBrandsport.
Tijdens deze bijzondere workshop integreren we dan ook de themas leiderschap, samenwerking en communicatie in het werken met paarden. Door te doen en op de resultaten te reflecteren zien we grote parallellen met ons gedrag, leiderschap en communicatie in onze dagelijkse praktijk.
Equi Source Therapie, teambuilding en coaching met paarden equisource.eu.
Equi Source Therapie, teambuilding en coaching met paarden. Met prachtige fotos van alle paarden en ponys! Fotos door Janne Swinnen, Sorelle Photography. Meer info hier! Ervaringsgericht leren met paarden. Therapiesessies individueel of in groepsverband. Ontdek met Equi Source je talenten, kwaliteiten en ervaringen in coaching en teambuilding.
Equicoaching activate.me.
Meer info over de activiteiten van Kuddebeest Coaching vind je op de agenda. Op zoek naar een cursus, workshop of opleiding rond dit thema? Coachsessie met paarden Kuddebeest Coaching. Coachsessie met paarden Kuddebeest Coaching. Coachsessie met paarden Kuddebeest Coaching. Coachsessie met paarden Kuddebeest Coaching.

Contacteer ons