Op zoek naar opleiding tot coach?

opleiding tot coach
Coach in centrum Rotterdam.
Skip to content. Persoonlijke ontwikkeling coaching. Coach in Rotterdam Aardbei Coaching. Aardbei Coaching is een coachingpraktijk in het centrum van Rotterdam. Als coach ga ik met jou het gesprek aan over een verlangen, doel of obstakel. Waar sta je nu en waar wil je naar toe?
De sales coach begeleidt uw verkopers met een persoonlijke aanpak.
Na 25 jaar account management, had ik het echter wat gehad met mezelf steeds op de voorgrond te zetten. Ik droomde ervan anderen te gaan begeleiden en beter doen worden in het vak van verkoper. Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap, en ging aan de slag als sales coach en sales trainer.
Life coach en Psycholoog.
Vind een cursus. Vind een coach. Life coach in Deurne Antwerpen. Life coach en Psycholoog. Deze coach kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Coach.be. Vind een andere coach via onderstaande linken.: Vind een coach Vind een coach in Deurne Antwerpen Vind een Life coach. Het leven is een ontdekkingstocht.
opleiding life coach antwerpen
Coaching opleiding Zoersel: Vind een opleiding tot coach VindeenTherapeut.be.
Coaching opleiding: Vind een opleiding tot coach in Zoersel. Hieronder vind je elke coaching opleiding of opleiding tot coach in Zoersel en omgeving. Klik op de cursus en op Schrijf je hier in / vraag meer info voor inschrijving of info. Lees verder
vacature
Professionele Coaching Opleiding Start-to-Coach Apluscoaching.
Bij Aplusacademy bieden we professionele coaching opleidingen waarmee we deelnemers opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches. Lees meer over onze visie op coaching. Wat zeggen de deelnemers van de Aplusacademy opleidingen? De theorie die werd aangeboden via de Aplusacademy voor de Specialisatieopleiding was zeer helder, aangenaam gebracht en sterk onderbouwd. En de eerste kennismaking met de live sessies smaakt enkel naar meer! De benadering van Anja is persoonlijk en toch professioneel, gevoelsmatig en toch ook theoretisch sterk onderbouwd, gestructureerd maar met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en feedback Mede dankzij het feit dat Anja gelooft dat een goeie coach ook aandacht besteedt aan de eigen persoonlijke ontwikkeling, weet je dat de coaches die uit de Aplus-opleidingen komen uit eerste hand weten waar ze het over hebben, en samen met hun cliënten blijven groeien. Bedankt aan Anja en de medecursisten voor de leerrijke, en ook gewoon leuke, dag. Amy Lahousse, Start-to-Coach 2020 Specialisatie Relaties Gezinnen 2020. Bekijk andere reviews. 50, 24 reviews. Veel gestelde vragen over onze coaching opleidingen. Moet ik de 3 levels van de Start-to-Coach opleiding volgen?
expertacademy.be
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
Onderstaande coachopleidingen hebben het EQA-keurmerk, of hebben het EQA-keurmerk aangevraagd.: 1m WI GORTcoaching opleidingen B.V. 24 jan 2020. 5 juni 2025. 1m WI GORTcoaching opleidingen B.V. 24 feb 2021. Coach the Coach. 29 mrt 2012. 26 sep 2018. 6 juni 2024. Academie voor Coaching. P rofessioneel Coach. 11 mei 2011. 16 juli 2017. 5 dec 2022. Academie voor Psychodynamica. 12 april 2017. 12 april 2022. Coach Senior Practitioner / Counseler Dieper Coachen. 3 jan 2013. 31 dec 2019. 15 nov 2024. Beroepsopleiding tot Coach. 1 juni 2010. 1 dec 2016. 31 mei 2022. Amethist Developing People. Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach. 8 jul 2011. 10 dec 2017. 17 april 2023. Associatie voor Coaching. Certified Professional Coach deel 1a. 20 dec 2018. 20 dec 2023. Associatie voor Coaching. Certified Professional Coach deel 1b. 20 dec 2018. 20 dec 2023. Associatie voor Coaching. Senior Certified Coach. 1 dec 2017. 14 mrt 2024. Registeropleiding tot Professioneel Coach. 26 sep 2011. 12 april 2017. 26 juni 2022. C oachen op de werkvloer. 19 dec 2018. 19 dec 2023. Opleiding Loopbaan en Levenscoach.
Waarderend coachen Thomas More.
Oefening staat centraal in de opleiding. De training is gestructureerd, dynamisch en erg leerrijk. Coaching is meer dan het voeren van een goede babbel: het is gericht op echt resultaat, op enthousiasme bij diegene die je coacht, en bij jou en op zelfinitiatief ondernemer worden van je dromen, verlangens, daar gaat het om. Je kunt coachen op dingen die niet goed lopen die de gecoachte graag anders had willen zien, maar het kan ook gaan over dingen die wel goed lopen: over bijvoorbeeld succesverhalen, waarbij je nagaat hoe het komt dat het daar wel goed lukte en hoe je die inzichten in andere situaties kan inzetten. We kijken vooral naar de gewenste situatie we kijken vooruit en blijven niet plakken bij waarom het niet goed liep de verwenste situatie. Onze aanpak is no nonsens, eerlijk, spontaan, plezant en best wel eenvoudig. Het gebeurt niet op basis van coach-truckjes en techniekjes, dat voelt de gecoachte gelijk aan. Tijdens deze vier trainingsdagen leren we structuur brengen in het gesprek en een traject en oefenen we stapsgewijs vaardigheden voor het krachtig verlopen van coaching. Kaat Jansen, arbeids en organisatie psycholoog en coach bij Thomas More Antwerpen Toegepaste Psychologie.
Waarom zou je nog coach worden? GROEI ACADEMIE.
Een coachopleiding duurt minstens één jaar en meestal twee tot drie jaar. Wat ze jou ook willen laten geloven, kies niet voor de gemakkelijkste oplossing. Vaak zijn die heel korte opleidingen ook vrij duur. Ze beloven jou gouden bergen. Eens in de realiteit, merk je dat er veel meer nodig is om een degelijke coach te zijn. Laat je niet vangen. Laat niet toe dat ze jouw ego strelen of jou wijsmaken dat je vrij veel geld zult verdienen in korte tijd. Blijf met je voeten op de grond, wees realistisch. Volg een opleiding waar je een waaier van werkmodellen aanleert. De tijd dat coaches met één methode werkten, is voorbij. Hoe meer werkmodellen je kent, hoe beter en soepeler je kan inspelen op je klanten. Het is goed om een basismethode te hebben. Kies een basismodel dat past bij jouw persoonlijkheid, iets dat aansluit bij wie je bent en waar je gemakkelijk mee aan de slag kunt. Bouw daarop dan verschillende andere pistes, waar je soepel in kan schakelen. Weet waar je mee bezig bent. Waarom wil je coach worden?
Opleiding tot professioneel coach.
Opleiding tot Professioneel Coach. Aanbod voor bedrijven. Selecteer een pagina. Onze vernieuwde Opleiding tot Professioneel Coach aan laat jou toe om een programma samen te stellen dat past bij wat jij nodig hebt, of dat meegroeit met jouw kennis en vaardigheden als coach, in welke rol dan ook. Wat hebben we behouden.: onze basis: de oplossingsgerichte methodiek. We Solution Focus! Waarom dat zo is, lees je hier. onze systematiek in het sturen van een begeleidingsproces, in welke rol je ook coacht. Want dat kunnen we niet wegstoppen, coachen blijft de schoonste stiel ter wereld. Wat verandert er dan wel.: Jij krijgt nog meer: Meer inhoud, meer modulair werken, meer op maat, en meer blended.
1 Coachingsopleiding op Post-HBO Niveau.
Waar wacht je op? TC Academy hanteert de RIVM richtlijnen lees meer. Coaching opleiding Opleidingen. Post HBO Coach. Post HBO professioneel opleiding tot Coach. Eerstvolgende startdatum: 27/09/2021. Na 13 dagen vakbekwaam coach. Een erkend post-hbo diploma. Examen en diploma. Download Brochure Inschrijven.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen. ICM Je kunt meer dan je denkt. Beste opleider van Nederland ICM.
De opleidingsdagen duren van 9.30 tot 17.00 uur. Let op: Module 4 bestaat uit één bijeenkomstdag. Dit betreft de 8e bijeenkomst en hiervoor geldt een aanwezigheidsplicht. Kun je deze datum niet aanwezig zijn, schrijf je dan in voor een ander startmoment. De opleiding wordt gegeven in september 2021, januari 2022, april 2022, september 2022 en januari 2023. De opleiding wordt verzorgd in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.
Opleiding tot Medisch Coach Level 1 De Academie voor medisch specialisten.
Dit was voor ons aanleiding om de opleiding tot medisch coach voor medisch specialisten te ontwikkelen en te professionaliseren. De kracht van deze training is dat deze wordt gegeven door een ervaren coach samen met een medisch specialist met ruime ervaring in coaching.
Coachopleiding Coach Practitioner Alba-academie.
Coach en Trainer. Ik heb al verschillende opleidingen HBO en meer gevolgd en dit is de opleiding die op mij tot nu toe het meeste indruk heeft gemaakt. Ik ben gegroeid zowel als manager als als mens. Anneke van der Linden.
Opleiding tot coach PerCo.
Opleiding tot coach. Beschrijving: CBC of Cognitive-Behavioral Coaching 1 is de nieuwe naam voor de vroegere evidence-based coaching aanpak van PerCo. Het is het kleine broertje van Cognitieve Gedragstherapie CGT, de therapieaanpak waarvoor het stevigste wetenschappelijk bewijs bestaat. CBC richt zich tot gezonde, meestal goedfunctionerende mensen, maar maakt gebruik van dezelfde technieken.

Contacteer ons