Resultaten voor opleiding coach

opleiding coach
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Basismodule.: Rapunzel.
Volgend modulair trainingsprogramma biedt jou de mogelijkheid om je kennis, ervaring en vaardigheden als coach systematisch uit te breiden. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die het coachen van anderen meer wil integreren in zijn manier van werken: als coach, psycholoog of psychotherapeut, zorgcoördinator, collega, hulpverlener, leidinggevende, HR medewerker.
Hogeschool PXL. PXL.
De globale doelstelling van de opleiding is je de nodige competenties laten verwerven om een persoon met autisme bij te staan en te gidsen in het leven van alledag, hem of haar te coachen doorheen het onderwijs, werk, vrije tijd, wonen en alle aspecten van het leven.
Opleiding postgraduaat Coachen van mensen met behulp van paarden Horsense Belgïe.
Mirjam, deelnemer postgraduaat Nederland 2014-2015 Tijdens de postgraduaat opleiding Opleiden van mensen met behulp van paarden werk je tijdens 20 dagen, gespreid over 2 jaar ongeveer 1 dag per maand, aan je ontwikkeling tot gediplomeerd postgraduaat coach met de methodiek Paard als Spiegel.
Opleidingen BFC Belgian Football Coaches.
Wie interesse heeft om trainer te worden, kan een opleiding volgen. In Vlaanderen staat Voetbal Vlaanderen VV, de Vlaamse vleugel van de KBVB, in voor het opleiden van voetbaltrainers, technisch verantwoordelijke jeugdopleidingen, keepertrainers en talentscouts. Alle basisopleidingen, van Initiator-Getuigschrift C tot het Trainer A UEFA A, worden in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool van Sport Vlaanderen VTS georganiseerd. De VV is eveneens verantwoordelijk voor de invulling en de organisatie van specifieke opleidingen keepertrainer, talentscout, technisch verantwoordelijke jeugdopleiding, physical coach, mental coaching.
Basisvaardigheden voor de coach/mentor Opleidingen.
Uiteindelijk heb je na de opleiding een volledig beeld van welke technieken je kan aanwenden als coach, mentor of peter/meter. De workshop richt zich tot.: Toekomstige coaches, mentors of peters/meters of zij die net in deze job zijn aangesteld en die nood hebben aan een kader, een basis om van te vertrekken.
postgraduaat Peer Support Coach Howest.
postgraduaat Peer Support Coach. Jongeren kloppen vaak met hun vragen en problemen aan bij leeftijds of leefstijlgenoten peers. Peer support is een preventieve methode waarbij jongeren elkaar ondersteunen ter bevordering van een positief schoolklimaat. Peer supporters krijgen een training waarbij hun competenties versterkt worden om anderen te helpen. Er zijn heel wat voordelen verbonden aan peer support: zowel voor jongeren als voor opvoeders bijv. jeugdwerkers, leerkrachten, leerlingenbegeleiding en organisaties bijv. Maatwerk, betrokkenheid en structurele inbedding zijn daarbij echter heel belangrijk. Geloof je in de kracht van jongeren? Wil je aan de slag met peer support? Met deze opleiding willen we opvoeders, leerkrachten en jongerenwerkers trainen om peer support structureel en onderbouwd te implementeren in hun organisatie.
Coachingsopleidingen Schouten Nelissen.
Populaire gespecialiseerde trainingen en geaccrediteerde coachingsopleidingen gegeven op locaties door heel Nederland zijn.: Deze coaching opleiding is opgezet voor mensen die professioneel coach willen worden. Wil je aan de slag als zelfstandig professional of ambieer je een interne rol als coach?
Tennisschool besturen Tennis Vlaanderen.
Bekijk de brochure. Coach is de volgende stap op weg naar een professionele trainersomkadering. Trainers in opleiding kunnen het trainersboek aankopen tijdens de les clubfuncties 20 EUR cash te betalen aan docent. Indien je het trainersboek wenst aan te kopen zonder deel te nemen aan een cursus, kan je dit aanvragen via het bestelformulier in Elit.
Sales coach. Begeleid uw verkopers.
Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap, en ging aan de slag als sales coach en sales trainer. Vandaag begeleid en train ik dagelijks verkopers in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C. Elke training/coaching is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als account manager.
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
ICF Belgium Opleidingen.
Om een gecertificeerde professionele coach te worden, is specifieke opleiding in coaching essentieel. Bovendien, zodra de certificering wordt verworven, moet de coach zijn certificaat om de drie jaar vernieuwen door continue professionele ontwikkeling die hem CCEUs Continuing Coach Education Units kunnen opleveren.

Contacteer ons