Zoeken naar opleiding coach

opleiding coach
opleiding coach
Je ontvangt per post het diploma Online Coaching. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als Online Coach. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd of bijberoep is het handig om ook de thuisstudie Start je eigen zaak te volgen. Die cursus stoomt jou klaar voor je nieuwe online avontuur. Je betaalt voor deze opleiding Online Coaching maar 249.00 euro.
Opleiding Life Coach Connected Living 2021 Agape Academy body, mind spirit.
Deze 4-jarige Life Coach opleiding onderzoekt op welke manier spiritualiteit een aanvulling kan zijn voor coaching/psychotherapie en omgekeerd. Steeds meer mensen zoeken naar een manier om meer verbinding te maken met zichzelf, de ander en de natuur. Sjamanisme biedt een antwoord; het is onze visie dat rituelen en ceremonies van groot belang kunnen zijn voor deze mensen. Het therapiewerk / coachingswerk zorgt ervoor dat de studenten hun ervaringen opgedaan in het sjamanisme kunnen integreren en vertalen naar onze huidige samenleving. In deze opleiding hechten we belang aan het respecteren van zowel onze huidige westerse tradities, die gekenmerkt worden door wetenschappelijk denken alsook de oude universele gemeenschapstradities, die gekenmerkt worden door mythologisch denken.
Coaching, supervisie en teambegeleiding Hogeschool Gent.
Van inschrijven, begeleiding en internationale ervaringen tot je kot en de weekmenu's' in onze resto's. Leer ons kennen. Wegwijs hoger onderwijs. Instromen in februari. Een vlotte start. Van opleiding veranderen. overzicht 360 Zorg en Welzijn AgroFoodNature Centre for Applied Data Science Duurzaam Ruimtegebruik en Mobiliteit eCO-CITY EQUALITY ResearchCollective FTILab Futures through Design Health and Water Technology Research Centre for Learning in Diversity Research Centre for Sustainable Organizations Substance use and Psychosocial Risk Behaviours. Op zoek naar expertise? Werkveld Secundair onderwijs Oud-studenten Projecten. dit is HOGENT. Beleid E-Lab Fonds Engage Campussen Werken aan HOGENT Huisstijl HOGENT-shop Contact. nieuws en info. Nieuws Agenda Sociale media Hou me op de hoogte. Coaching, supervisie en teambegeleiding. C Coaching, supervisie en teambegeleiding. Dit academiejaar volzet, schrijf je tijdig in voor academiejaar 2021-2022. Datum infomoment volgt later. Wil je de vakkunst van coachen leren? Dan is het postgraduaat coaching, supervisie en teambegeleiding beslist iets voor jou. In twee jaar tijd ontwikkel je je coachhouding, je oplossingsgerichte mindset en kijk je vanuit verschillende invalshoeken naar spanningsvelden en krachten van personen, groepen en teams. Tijdens deze tweejarige opleiding maak je kennis met denkkaders. Je verdiept je in tools die je kwaliteiten als coach verfijnen.
NLP Coach-opleiding GROEI ACADEMIE bij Marleen en Alex.
De opleiding tot NLP Coach is een vrij jonge tak binnen NLP. GROEI ACADEMIE is in België het tweede instituut dat de door The Society of NLP erkende opleiding tot NLP Coach mag geven. Marleen Devisch is al meer dan een kwarteeuw gepassioneerd door coaching. Het is haar missie om mee te helpen aan het opleiden van degelijke en hoogprofessionele coaches. Dit is voelbaar in de gedreven manier waarop Marleen Devisch deze opleiding samen met haar man Alex Peeters, vorm geeft. Info en inschrijven voor deze opleiding. Wat DEZE OPLEIDING omvat. Module 1: Basismodellen voor coaching. Erkende driedaagse: Coaching Foundation. Module 2: NLP-opleidingen. Erkende opleiding: NLP Practitioner. Erkende opleiding: NLP Master Practitioner. Module 3: NLP Coach-opleiding. Nu je gecertificeerd bent als Coaching Foundation, NLP Practitioner NLP Master Practitioner en groen licht hebt om door te gaan, zet je de twee laatste stappen op jouw pad naar het certificaat van NLP Coach.
Coach My Practice Andy Coomans SmartEducation.
Heb je net als vele andere zorgverstrekkers het gevoel dat je vandaag niet het maximum uit je praktijk haalt? Je wil meer inzetten op nog betere zorg en dienstverlening voor je patiënten? Een stimulerende omgeving creëren waarin je collegas zich kunnen ontwikkelen zonder jezelf daarbij te vergeten of in te verliezen? De opleiding Coach My Practice vormt het startpunt of de versnelling voor een zorgpraktijk met JOUW ambities. In dit tweedaagse programma reken je af met vastgeroeste overtuigingen en ontwikkel je een ondernemende mindset, op maat van de zorgverlener van de toekomst. Je krijgt krachtige inzichten aangereikt die verband houden met jouw persoonlijke doelen. Zo stippel je de koers uit naar de ideale zorgpraktijk die jij wil runnen met een focus op 3 domeinen. Je patiënt, je collega en jezelf! Je leert denken op een ander en hoger level en schrijft een praktisch actieplan uit. Hierin verzamel je de nodige ingrediënten vaardigheden en technieken om een optimaal en inspirerend concept neer te zetten.
Home.
Filip Dochy rondom het wetenschappelijk onderbouwde HILL-model High Impact Learning That Lasts. Als HILL ambassador bieden wij een integraal HILL aanbod binnen de bedrijfscontext en het onderwijs. Om leren en groei mogelijk te maken, is de juiste context en een talentgedreven aanpak nodig. Deze geïntegreerde aanpak bieden we in partnership met onze partnerbedrijven: Great@Work en Het Talentenhuis. Advies op jouw maat. De Opleidingscoach gaat samen met jou op zoek naar oplossingen voor al jouw uitdagingen op vlak van Learning. Wij versterken jouw team. Je kan beroep doen op ons voor de organisatie, coördinatie en verwerking van al jouw LD activiteiten, zowel. Jouw LD opleidingen. We bieden een ruim aanbod opleidingen en workshops aan rond tal van LD topics, zowel in-company als via ons. Opleidingen in de kijker. Online intervisie: HILL-implementatie. Leren van en met elkaar bij implementatie van HILL. Webinar: een introductie in groeimindset. Actief werken aan een positieve mindset. Volgende editie: 11/01/2021. Workshop voor leidinggevenden: Leer en groeigesprekken. Groeigesprekken afstemmen op businessnoden. Volgende editie: 12/01/2021. Els Minner is coach en ondernemer in hart en nieren.
Lifestyle Burn-out coach LB coach. Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg Antwerpen, Gent, Genk, Maastricht.
Ze plegen jarenlang zonder het te merken roofbouw op zichzelf. De Lifestyle Burn-out coach begeleidt deze mensen op natuurlijke wijze via een coachtraject zodat de vermoeidheid verdwijnt, het slaapritme zich herstelt, de levenswijze lifestyle zich normaliseert en dan weer zin in het leven krijgt. De ervaring leert ons dat deze directe en ongecompliceerde aanpak echt werkt. De Lifestyle Burn-out coach maakt tijdens zijn opleiding kennis met talrijke doeltreffende coachtechnieken en methodieken.
Opleiding Psychologie / Coaching. Bekijk de thuisstudies van NHA.
85 jaar ervaring. Voordeligste opleider van België. 03 / 257 51 91. Opleidingen Psychologie en Coaching. Mensen hebben soms begeleiding en ondersteuning nodig. Psychologen en coaches bieden hulp aan eenieder die met moeilijkheden kampt of gewoon nood heeft aan een luisterend oor. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als kinderpsycholoog of met mindfullness. Als je je geroepen voelt om andere mensen te ondersteunen en op zoek bent naar een opleiding psychologie of een opleiding tot coach, ben je bij NHA aan het juiste adres. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Psychologie van Hoogbegaafdheid. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Bewaren Bewaard Studie bekijken. Andere personen ondersteunen en begeleiden.
Opleiding tot transformatiecoach volgens Bridgeman Methode.
Vind een coach of trainer. Training transformatief coachen. Training Transformatief Coachen. Start 1 april 2021. Deze opleiding is absoluut uniek in zijn soort. Je wordt geschoold tot Transformatiecoach volgens de Bridgeman Methode. Coaching is een gerespecteerd vak geworden in Nederland. Tot voor kort echter bestond er een gapend gat tussen enerzijds levens en businesscoaching, en anderzijds de meer spirituele coachvarianten.
Kyno-Coach Academie voor hond en mens.
Ten noorden van Antwerpen en net op de Nederlandse grens bij Roosendaal ligt onze leslocatie te Essen. Tussen Gent en Brussel ligt onze leslocatie in Erpe-Mere en tussen Antwerpen en Brussel ligt onze leslocatie te Duffel. Zo vind je steeds een opleiding dichtbij!
MINDFUL RUN coaching and training Opleiding Kindercoach.
De opleiding duurt 2 dagen van 1000: uur tot ongeveer 1600: uur en wordt gehouden in Leuven Hoveniersdreef 116, 3001 Heverlee. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De 2 daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een certificaat. Dan ben je een gecertificeerde Mindful Run 4 kids Coach en je kan te werk gaan over heel België.

Contacteer ons