Op zoek naar coachingsvaardigheden voorbeelden?

coachingsvaardigheden voorbeelden
Training Communicatie En Coachingsvaardigheden Zwaartepunt.
Werkdruk en werkstress. De-escalatie en agressiehantering. Op maat trajecten. Communicatie en coachingsvaardigheden. Communicatieve Basisvaardigheden kunnen en weten. In de training Communicatieve Basisvaardigheden leert de deelnemer op een heldere manier gesprekken te voeren, waarbij er geoefend wordt aan de hand van voorbeelden.
Coaching Truecolours.
Zie het als een klankbordsessie, ideeën en oplossingen komen uitwerken, kritisch samen een blik gooien op een bestaande situatie De True Colours coachen brengen al hun ervaring, ideeën en coachingsvaardigheden in om je tijdens de sessie vol te laten tanken.
bol.com Iedereen Coach, Jef Clement 9789077445273 Boeken.
In dit boek bespreekt consultant, trainer en coach Jef Clement de mogelijkheden van het informeel coachen, dat je kunt toepassen in gewone, dagelijkse gesprekken. De achterliggende idee is dat iedereen gebaat is bij coachingsvaardigheden. Eerst zoomt de auteur in op wat coaching wel en niet is. Daarnaast gaat hij dieper in op de achtergronden van coaching en illustreert hij de toepassingsmogelijkheden. Vervolgens beschrijft hij aan de hand van enkele voorbeelden wat de coachende vaardigheden zijn, en geeft hij oefeningen waarmee de lezer zich deze kan eigen maken.
Coaching tips 57 krachtige coaching-vaardigheden NLP 1 Kennisplek.
Hoe kun je je coachingsvaardigheden verfijnen, zodat je nog effectiever bent in je coachingsgesprek? In dit artikel vind je extra coachingstools voor top-coaches, in de vorm van 57 coaching-tips met voorbeelden. Coaching tip 1 Toon inzet, want je bent niet zomaar een gesprekje aan het voeren.
Basisvaardigheden voor de coach/mentor Opleidingen.
begrijpen welke vaardigheden een goede coach/mentor nodig heeft. de aangereikte modellen ten aanzien van coaching/mentoring en de verschillende vaardigheden kunnen toepassen binnen de eigen praktijk en vanuit eigen voorbeelden. per sessie je eigen casus kunnen analyseren met als doel de verschillende theoretische inzichten te implementeren.
Een gesprekswaaier voor het coachgesprek.
Met dit instrument kan een docent zijn eigen coachingsvaardigheden in de les evalueren of feedback ontvangen van een collega. De gesprekswaaier en rubric zijn met medewerking van Linda Spierings-Vega van het Heliomare College tot stand gekomen. Het DaCapo College, Da Vinci College, De Internationale Vos, Heliomare College, Kennemer College en Lumion nemen deel aan het leerlab Docent als didactische coach.
Persoonlijke leerdoelen coaching en training: 150 voorbeelden!
Voorbeelden van leerdoelen timemanagement. Overzicht alle leerdoelen. Wilt u een overzicht van alle leerdoelen die wij voor u uitgewerkt hebben bijvoorbeeld voor teams, leidinggevenden of organisaties? Overzicht alle leerdoelen. Training voor scholen en onderwijs. Training en coaching voor jongeren. Online video over leerdoelen. Overzicht training coaching.
Coachingsgesprek van den Berg Training.
Dit in tegenstelling tot stijlen van leidinggeven waarbij de leidinggevende zaken bij de medewerker oplegt. Coachen in de zin van individueel coachen ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling kan ook helemaal buiten het kader van leidinggeven gezien worden, er is dan geen hiërarchische relatie tussen coach en gecoachte.
Coachingsvaardigheden ISBW.
Ben je een manager, teamleider, coördinator of projectleider? En wil je je coachingsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is deze opleiding ideaal voor je. Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor deze opleiding. De ISBW Action Learning Methode. Met de ISBW Action Learning Methode leer je kennis direct in de praktijk toepassen. Doordat je kennis en vaardigheden uit het programma meteen koppelt aan voorbeelden en situaties uit je werkomgeving heeft het programma direct toegevoegde waarde.
Coachen in het hoger beroepsonderwijs Reekers 9789024416905 Businezz.
Omschrijving Inhoud Auteurs In de pers Reviews. Centraal in het boek staat de wijze waarop met behulp van een coachende opstelling en coachingsvaardigheden het rendement van het leren door de student kan worden verbeterd. De auteur behandelt de coachingsvaardigheden aan de hand van praktische voorbeelden en uitgewerkte passages uit coachingsgesprekken.
Coaching op maat de Baak.
Coaching op maat. You are here. Coaching op maat. Empty Page Section. Het opleiden van coaches of varianten daarvan bieden we ook in company aan. Daarnaast verzorgen wij teamcoaching en intervisie voor intercollegiale professionalisering en ontwikkeling. Ook een combinatie van deze middelen is mogelijk. Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van maatwerkopdrachten.

Contacteer ons