Meer resultaten voor coachen op het werk

coachen op het werk
WELZIJN WERK Psychotherapie en loopbaanbegeleiding op maat.
Make me Fly! Stress en burn-out coaching. Welkom bij WELZIJN WERK. WELZIJN WERK ontstond vanuit het verlangen om me 100% te kunnen focussen op wat me plezier en energie geeft en waar ik goed in ben: mensen begeleiden. Mensen, die op één of andere manier vastzitten, help ik om terug meer grip te krijgen op hun leven.
Een coach op je werk MagEzine Oktober 2011 VDAB.
U bent hier. Dit is een artikel uit het MagEzine-archief. Een coach op je werk. Wat zou jij doen om je prestaties op het werk een boost te geven? Een opleiding volgen, of een coach onder de arm nemen? Meer dan de helft van de werknemers kiest voor het tweede, zo blijkt.
de talent coach.
De talent coach. voor mensen die met 100% goesting willen werken. werk vanuit je talent. Richting vinden in je loopbaan. Heb je het gevoel dat je niet volledig op je plaats zit in je huidige job? Geeft je werk je niet de voldoening en energie waarop je gehoopt had? Het kan ook anders. Je kan ook met goesting werken. Dat doe je als je in je talent staat in je job, als je werk past bij wie je bent.
Coachen is nieuwe managen Intermediair.
Vervolgens is een heel team gelimiteerd aan de kennis die een manager heeft van het werk van zijn medewerkers. Als managers één stap terugnemen, krijgen medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en de managers de vrijheid om achter andere verantwoordelijkheden te gaan. Hoe doe je dat? Door op te houden met managen en te beginnen met coachen. Coachen naar de beste versie.
Loopbaancoach: welk werk past bij jou? Coachfinder. Stroke-7.
De termen loopbaancoach en jobcoach worden nogal eens door elkaar gebruikt, maar gaan over totaal verschillende dienstverleners. Een jobcoach wordt toegekend door het UWV of de gemeente en is speciaal voor mensen met een arbeidsbeperking een lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap die werk extra uitdagend maakt. Een jobcoach helpt bij het zoeken van een baan, maar coacht ook veel op de werkvloer. Direct aan de slag? Vind jouw ideale loopbaancoach Bekijk alle loopbaancoaches. Met ruim 700 coaches het grootste coachplatform van Nederland. Vind een coach die bij je past via ons slimme matchingssysteem.
Loopbaan begeleiding en Loopbaan coaching in Leuven, Kessel-lo en Heverlee.
Er zijn heel wat andere thema's' waarin een loopbaan coach een organisatie of een team ondersteuning kan bieden. Een loopbaan coach kan jullie ook bijstaan bij heel specifieke problemen, noden of situaties. Zo kan een loopbaan coach een training of infosessie verzorgen rond een onderwerp waar behoefte aan is op de werkvloer. Dit kan gaan over een inhoudelijk stuk van een teamdag. Een infosessie rond problematieken op het werk.
Loopbaan Coaching Zorg voor een job die je energie geeft.
Wat geeft jou energie binnen je functie, wat kost je veel energie? Welke drempels dien je te overwinnen om voldoening te halen uit je professionele activiteiten? Wat triggert je om meer te doen? Ik geloof dat door helderheid, door dit bewustzijn, je veel meer plezier zal halen uit je werk én er ook nog veel beter in zal zijn. MONIKA DE CREM. Monika maakt je meester van je eigen persoonlijke en professionele toekomst. Monika is je gefocuste, expert coach die vanuit verbondenheid en vertrouwen jouw groei ondersteunt en realiseert. 8970 Waregem/ 9300 Knokke Duinbergen. Isabelle is geboren om te ondernemen en hanteert een confronterende en uitdagende stijl. Ze stelt de meest diepgaande en perceptie verruimende vragen, ze roept vertraging in en spiegelt op een directe en toch milde, warme en uitnodigende manier. Isabelle heeft een oneindig geloof in het potentieel van haar coachee.
Informatie over het beroep Coach Mijnzzp.nl.
Daarnaast is het belangrijk dat je als coach over voldoende zelfvertrouwen beschikt. Omdat je veel gesprekken of uitdagingen aan gaat met verschillende soorten mensen moeten je communicatieve vaardigheden als coach goed zijn. Maar ook visie en inlevingsvermogen zijn belangrijke competenties van een coach. Het goed coachen is alleen mogelijk als je in staat bent om goed te luisteren en als je resultaatgericht weet te werken, zodat de doelstellingen bereikt kunnen worden. Algemeen belangrijke woorden voor een coach zijn inspiratie, analytisch, uitdrukkingsvaardigheid, sociabiliteit, vertrouwen, professionaliteit, doelstellingen, passie, energie, doortastendheid en stressbestendigheid. Als je werkzaam bent als ondernemer kan ook het netwerken aangemerkt worden als belangrijke competentie. Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden als coach. Er is veel vraag naar coaching, en in dat opzicht zal het doorgaans geen probleem zijn om werk of opdrachten te krijgen als coach. Wel is het zo dat er inmiddels veel coaches actief zijn op verschillende gebieden, wat de concurrentie groot maakt.
bol.com Coachen Op Het Werk, Myles Downey 9789057120886 Boeken.
Auteur: Myles Downey. Wat is coachen en wat doet een effectieve coach? In dit boek biedt Myles Downey de gereedschappen, modellen en ondersteuning die je nodig hebt om goed te kunnen coachen op de werkplek. Hij leert inzicht te krijgen in.: de rol van coachen in het werk van de manager.
Gezondheidsmanagement op het werk Springbok Coaching.
Mensgericht, stap voor stap, op de weg naar gezonde gewoontes en fysiek welzijn op de werkvloer. Inzetten op de gezondheid van medewerkers zorgt voor een positieve dynamiek in jouw organisatie. Het creëert meer betrokken en gelukkige medewerkers die zich met goesting engageren voor het bedrijf, collegas en klanten.
bol.com Coachen Op Het Werk, Myles Downey 9789057120886 Boeken.
de toepassingen van coachen en het nemen van hobbels onderweg. de invloed van de coach op de prestaties en het gedrag van de gecoachte. het coachen van teams. Dit boek is geschreven voor drie soorten lezers: managers die een effectieve vorm van samenwerking met collega's' zoeken, in of externe adviseurs die anderen moeten coachen, en iedereen van leraar tot ouder of sportcoach die anderen helpt om hun spel of werk succesvoller en plezieriger te laten verlopen. Myles Downey is directeur opleidingen van de School of Coaching van de Britse Industrial Society.

Contacteer ons