Resultaten voor loopbaanadvies

loopbaanadvies
Loopbaanadvies ACV NATIONAAL.
Je kan terecht bij de afgevaardigde voor vragen of problemen die specifiek zijn voor je onderneming of sector. En natuurlijk waakt hij/zij erover dat binnen je onderneming alles volgens de spelregels verloopt. Interesse, nood aan loopbaanadvies? Maak een afspraak in jouw dichtstbijzijnde ACV dienstencentrum. Bezoek elders op de site ACV Bijblijven.be. Nood aan loopbaanadvies?
Nood aan loopbaanadvies? LBC-NVK.
Bij het ACV en zijn partnerorganisaties kun je ook terecht voor individueel advies of begeleiding op maat. En ACV betaalt een deel van de gemaakte kosten voor loopbaanadvies terug aan ACV-leden. Zij maken je wegwijs in je rechten en plichten.
Loopbaanadvies.
Een loopbaanadvies blijft echter niet bij het uitlichten van je interesses en competenties. Als de koers die jij wilt varen eenmaal duidelijk is helpt de loopbaanadviseur je ook om de eerste stappen te zetten die nodig zijn om je doel te bereiken.
Maak een afspraak met onze loopbaanconsulenten Vlaams ABVV Socialistische vakbond in Vlaanderen Algemeen Belgisch Vakverbond ABVV.
Maak een afspraak voor persoonlijk advies! Maak een afspraak voor persoonlijk advies. Straat en nummer. Postcode en gemeente. Ik wil gecontacteerd worden door de loopbaanconsulent in.: Hoe leerde je loopbaanadvies kennen? Via een kennis. Via een medewerker van het ABVV.
Loopbaangesprek VDAB.
geven we informatie over loopbaanbegeleiding en erkende loopbaancentra. Let op: dit verkennend gesprek met een bemiddelaar is géén eerste gesprek in het kader van loopbaanbegeleiding. Het eerste gesprek in het kader van loopbaanbegeleiding vindt plaats bij het erkende centrum zelf.
Loopbaanadvies Studentenportaal Universiteit Gent.
Bij de Afdeling Studieadvies kan je terecht bij loopbaanadviseurs i.v.m. verder studeren, doctoreren en je verdere loopbaan. Infosessies over loopbaanthemas. Ieder academiejaar kan je een aantal infosessies over loopbaanthemas bijwonen in de Afdeling Studieadvies. Themas die courant aan bod komen zijn: werken in de media, de diplomatieke loopbaan, werk zoeken in Europa, werken als wetenschapper in de industrie, enzovoort.
Loopbaanadvies Vlaams ABVV Socialistische vakbond in Vlaanderen Algemeen Belgisch Vakverbond ABVV.
Experten Vlaams ABVV. Wanneer werd het Vlaams ABVV opgericht? Congres 2018: Rood is troef. Op zoek naar werk? Opleidingsmogelijkheden, tewerkstellingsmaatregelen, cv screening, heroriëntering? Onze Loopbaanconsulenten staan voor je klaar! Tel: 016 28 41 47 Leuven 02 751 90 81 Vilvoorde.
Nood aan coaching in uw carrière? Zenitor.
Zenitor biedt dankzij de VDAB een traject van loopbaanadvies aan dat slechts 40 euro kost. Hiervoor bestelt u loopbaancheques bij de VDAB. Deze zijn goed voor vier uur loopbaanadvies. Normaal kost dit 550 euro, terwijl u nu slechts 40 euro betaalt.
Advies vragen aan een loopbaanadviseur.
Een selectie maak je stapsgewijs. Wat kost loopbaanadvies? Voordat je besluit met een adviestraject te beginnen, wil je weten wat het gaat kosten. Je stemt je beslissing immers af op je financiële mogelijkheden. Een adviseur helpt je te bedenken wat je wilt.

Contacteer ons