Op zoek naar assertief?

assertief
Assertief zijn op het werk kan je leren vacature.com Geld HLN.
Assertief zijn betekent niet hetzelfde als agressief zijn. Wie assertief is, heeft respect voor zijn of haar eigen behoeftes maar ook voor die van een ander. Een goede manier om assertief en niet agressief over te komen, is om duidelijk te laten blijken dat je begrip hebt voor de ander.
Hoogsensitief HSP en niet genoeg assertief? Happywork.
Wil jij weten hoe je het contact met jezelf herstelt en goed voor jezelf kan zorgen door assertief je grenzen aan te geven en trouw te blijven aan jezelf? Vraag hiernaast rechts of hieronder op mobiel apparaat het e-boek aan HSP: van overleven naar happy leven.
Artikelen over assertiviteit Telegraaf.nl.
Heb je vorige week de Hoe assertief ben ik-quiz gedaan en minder dan 5 ja's' gescoord? Dan lees je hier precies hoe je met een paar simpele trucjes steviger in je schoenen kunt staan. Zet m op! Hoe assertief ben ik eigenlijk?
Assertiviteit kan je leren: 5 tips Jobat.be.
Het maakt je uitspraken geloofwaardiger en jezelf sympathieker Carola Van Dijk, psychologe. Zijn jonge werknemers te assertief? Zijn jonge werknemers te assertief? Jobat polste bij 1.500 starters wat ze nu echt vinden van hun job, hun collegas, hun baas. Te warm of koud op kantoor?
Assertief communiceren een JA knik je, een NEEN denk je Obelisk.
Zin om je eigen training onder de loep te nemen of om een opleiding te volgen rond het voeren van loopbaangesprekken? Skip to content. Assertief communiceren een JA knik je, een NEEN denk je. Assertief communiceren een JA knik je, een NEEN denk je.
Assertief ZITDAZO.
In deze assertiviteitstraining werken we in kleine groepjes rond het thema. De training biedt kennis over het thema, moedigt de kinderen en jongeren aan te reflecteren naar zichzelf eigen situaties én oefent interactief vaardigheden die een steun betekenen in concrete situaties. We garanderen een veilige en laagdrempelige aanpak. Thema's' die aan bod komen in de training.: Assertief, passief of agressief?
Ken je deze 3 simpele stappen om assertief te zijn met respect?
Als je je in een moeilijke situatie bevindt op je werk is het lastig om meteen iets te bedenken en je assertief op te stellen. Vaak is het handig om wat zinnetjes paraat te hebben. 25 handige zinnetjes om assertief te zijn.
Assertief zijn en nee leren zeggen Radio 2, de grootste familie.
Meer tijd voor jezelf, of iets anders positiefs.Je neemt je leven in eigen handen en laat je niet door anderen. Is dat dan assertief zijn? Assertief zijn is opkomen voor je eigen mening of behoeftes, zónder daarmee schade te berokkenen aan anderen.
30 manieren voor meer assertiviteit.
Doe net alsof. Als je doet alsof je super assertief bent kom je al direct meer zelfverzekerd over. Kijk eens in de spiegel en voel hoe je kijkt als je trots bent en zelfverzekerd. Oefen bij alledaagse activiteiten zoals in het verkeer of bij het boodschappen doen.
bol.com Hoe word ik assertiever, Carola van Dijk 9789058716798 Boeken.
Onderwerpen die behandeld worden, zijn onder meer: het verschil tussen subassertief, agressief en assertief gedrag; communicatie; hoe reageer ik op de buitenwereld; een verzoek doen, een verzoek weigeren en grenzen stellen; commentaar geven en krijgen; en conflicten hanteren en onderhandelen.
Assertief op je werk zijn werkt Centrum Voor Avondonderwijs.
In de cursus kom je naast de basis ook te weten hoe belangrijk een goede communicatie is om assertief en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Je leert hierbij niet enkel feedback en kritiek geven maar ontdekt ook hoe je er open voor moet staan.

Contacteer ons