Resultaten voor assertief

assertief
Assertiviteit Wikipedia.
Een adequaat assertieve houding betekent opkomen voor zichzelf en de eigen mening, rechten en standpunten zonder gesprekspartners agressief te benaderen zodat zij in hun waarde blijven. Voor veel verlegen en introverte personen en mensen met autisme is assertief gedrag een moeilijke opgave.
Assertiviteit: 32 leerdoelen voor de training of cursus.
Wist u dat mensen die brutaal of arrogant zijn of die ferme taal gebruiken als: je moet schijt hebben aan de wereld helemaal niet assertief zijn? In een artikel leggen we uit: wat het verschil is tussen assertief, sub-assertief en agressief gedrag.
Nieuwsbrief.
5 Tips voor meer assertiviteit soChicken.
Voor de beste resultaten is het belangrijk dat je stap voor stap verandert, en niet ineens verandert in een super assertief persoon. Zo voorkom je dat mensen in de war raken en dat ze je uitlachen in plaats van respecteren.
Assertiviteit CM.
Assertief zijn wil niet zeggen dat je je agressief gedraagt. Assertief zijn is opkomen voor jezelf, voor je eigen mening en idee├źn. Het gaat er om anderen op een duidelijke maar vriendelijke manier te vertellen hoe jij over een bepaalde situatie denkt en waarom je dit denkt.
Assertiviteit Deel 1 Leer Hoe Je Een Assertiever Persoon Wordt.
Lees de volgende informatie pagina en bekijk de beschikbare data voor een training assertiviteit.: Lees de informatie pagina van de assertiviteitstraining bij het IVPP. Assertiviteit Deel 2: Praktische aanwijzingen voor assertief gedrag. Assertiviteit Deel 3: Assertief gedrag zonder angst of spijt.
10 Tips om assertiever te worden.
Bereid je voor. In veel gevallen kun je assertief gedrag voorbereiden: als je er in bepaalde situaties steeds weer moeite mee hebt om assertief te zijn bijvoorbeeld, of wanneer je vooraf weet dat je assertief zult moeten zijn. In die gevallen kun je thuis al op een gepaste reactie oefenen.
Assertief door krachtige lichaamstaal.
Assertief door krachtige lichaamstaal. Ben je assertief? Je beste vriendin komt voor de zoveelste keer in jouw boekenkast winkelen. Ze pakt een boek dat je deze week eigenlijk zelf van plan bent te lezen en vraagt of ze deze mag lenen.
bol.com Assertief op het werk / druk heruitgave Boeken.
Als je deze vragen met ja beantwoordt, is dit luisterboek iets voor jou. Assertief op het werk leert je de eerste stappen te nemen in assertief gedrag in werksituaties. Je leert allerlei spannings en vermijdingsdrempels over te gaan waar je tot voor kort veilig achter bleef staan.
Assertief betekenis Tijdwinst.com.
De betekenis van assertief is breder dan dat. Assertief zijn betekent dat je een gezonde relatie hebt met jezelf en de mensen om je heen, door op een assertieve manier te denken en te doen. Door assertief te communiceren, bijvoorbeeld.
Liever assertiever VDAB.
Uiteraard word je niet assertief van vandaag op morgen. Daarvoor moet je oefenen. Begin met makkelijke situaties. Geniet van de successen die je boekt, en de boost in je zelfvertrouwen. Uiteindelijk zal je erin slagen ook in moeilijkere situaties assertief te reageren.

Contacteer ons