Zoeken naar coaching cursus

coaching cursus
Life coaching Qrios.
Beheren en beheersen wij onze geest en de gedachten die erin circuleren, zodat we leven naar onze dromen en niet naar onze beperkingen? De Romeinen erkenden al het belang van Een gezonde geest in een gezond lichaam. In de cursus life coaching leer je een richting uitgaan op persoonlijk, emotioneel, relationeel of professioneel vlak.
Prana Selfcoaching Prana Training coaching.
Dankzij deze coaching kan je een nieuw gedrag creëren. Je leert o.a. je hersenfrequentie te doen dalen naar het meer efficiënte alfa-niveau, via conditionering leer je zeer snel terug ontspannen te worden door het aanleren van de Q.R.B. Meldenstraat 45 B-9700 MELDEN.
Training en Coaching, basiscursus Hbo Inholland Academy.
Met de basiscursus Training en Coaching word je geschoold in het ontwerpen en uitvoeren van trainingen en coachingstrajecten. De cursus is bij uitstek geschikt voor wie een carrièreswitch overweegt, herintreedt op de arbeidsmarkt of voor professionals die nieuwe taken krijgen of willen krijgen op het gebied van training en coaching.
Kies voor een cursus psychologie en coaching LOI.
Inzichten hebben onder meer geleid tot coaching; een actieve en positieve manier om mensen te helpen hun problemen aan te pakken. Kortom, dit is een vakgebied om je in te verdiepen én om in bij te blijven! De toepassing van psychologie en coaching is zeer breed.
Basiscursus Oplossingsgericht coachen Ilfaro.
Rilla Lysens Bloom Coaching Development. De opleiding Oplossingsgericht coachen was een leerrijke oefening in aandacht geven aan wat zich aandient. Vertrekkende vanuit een blanco blad, luisteren, bevragen, navragen en vanuit het detail samen op weg gaan naar de oplossing die ergens verscholen zit in je gedachten. Boeiend, verrassend, soms confronterend, plezant en met veel goesting" gegeven door een duo dat deze zienswijze leeft. Nele Ceelen, Rumi. Het programma zit knap in elkaar en leert de deelnemers op creatieve wijze oplossingsgericht coachen. Mede door de persoonlijkheden van Anton en Liselotte wordt er een warme en veilige sfeer gecreeerd waardoor je net iets verder durft te gaan en dus sneller leert. Echt een geweldige cursus die zowel goed is voor beginners als ervaren coaches!
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Basismodule.: Rapunzel.
Er is geen voorkennis vereist voor het volgen van de basismodule coaching. Voor het volgen van de vervolgmodules is er wel enige voorkennis en praktijkervaring op vlak van coaching vereist. Beschik je nog niet over deze specifieke kennis en ervaring, dan verdient het aanbeveling om eerst de basismodule coaching te volgen.
Training Waarderend coachen Thomas More.
Het gebeurt niet op basis van coach-truckjes en techniekjes, dat voelt de gecoachte gelijk aan. Tijdens deze vier trainingsdagen leren we structuur brengen in het gesprek en een traject en oefenen we stapsgewijs vaardigheden voor het krachtig verlopen van coaching.
Coaching een vak Opleidingen Zorg welzijn cvo MIRAS. Zorg Welzijn.
Cursusmateriaal: 115 Exclusief handboek of cursus, didactisch materiaal. Aantal lestijden: 40 inclusief evaluatie en deliberatie. Heb ik recht op een korting? Deze opleiding start niet opnieuw in januari/februari 2019. Het opleidingsaanbod september 2019 kan je raadplegen vanaf mei 2019. Misschien ben je ook wel geïnteresseerd in de volgende opleidingen.: coaching à la carte van de cliënt en het netwerk.
Coaches Basketbal Vlaanderen.
Heb je het gemist of wil je de presentaties nog eens opnieuw bekijken? Je vindt alles hier terug. FIBA Europe Coaching Certificate. Meer info over het FIBA Europe Coaching Certificate, de 3-jarige opleiding voor coaches van FIBA Europe. Koninklijke Belgische Basketbalbond.
Opleiding Life Coach Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Tijdens dit gesprek leg je de basis voor de volgende sessies en ga je jouw cliënten een begeleiding op maat bieden. Daarnaast leer je ook wat net de sleutel tot succes is bij een goede coaching en hoe je jouw cliënten feedback kan geven en kan motiveren. Verder worden tijdens deze cursus Life Coach stap voor stap de geheimen van een heldere en krachtige communicatie uitgelegd.
Business coaching cursus, workshop, opleiding activate.me.
Coaching bij burn-out en stress Fien Raveschot, I Love My Job. Valt het werkleven je zwaar? Ervaar je elke dag stress en heb je daar last van? Is de balans zoek? Of zit je al in burn-out? I love my job. Wekelijks op maandag 0900-2000.: 1 2 3 4 5 Volgende. cursus, workshop, opleiding 17.

Contacteer ons