Meer resultaten voor coaching cursus

coaching cursus
Lazuli training, heart Connection Communication, Bewustzijnsgroei.
Bekijk ons aanbod van bijscholingen, cursussen op maat persoonlijke coaching voor Directie Leerkrachten. Wij helpen jou beter te communiceren. en begeleiden je om elk probleem efficiënt aan te pakken. Waar staan we voor? Bewustere en gelukkigere volwassenen, blijere kinderen en jongeren, bekwame coaches: Dat is steeds ons doel. Het is onze missie om ook jou te begeleiden via professionele en gecertificeerde opleidingen. En met onze Lazuli methode, slagen we daar volgens onze cursisten keer op keer in." Eva Storm, Bezieler, trainer Coach. Training Heart Communication H-NLP. Training Heart Communication H-NLP. Training Heart Communication H-NLP. Cursus True Heart Connection.
Alle cursussen, bijscholing en opleiding ivm coaching op een rij.
Vragen van coaches. Type cursussen info en organisatoren. Alle vormen van cursussen, trainingen, opleidingen of infomomenten. Selecteer een type en vind de cursus, workshop of bijscholing die je zoekt. Vind een activiteit. Vind een bijscholing. Vind een coaching opleiding. Vind een cursus.
Coaching nader bekeken VSPW Gent.
Leiderschap Management Coaching LMC. Begeleiding en aanpak van stress en burn-out. Coachen doorheen de logische niveaus. Coaching nader bekeken. Coachen van individuen en groepen supervisie. Consulting, advieswerk en stafwerk: leiden vanuit de zijlijn. Een team leiden. Coachen: focus op contact.
Training en coaching basiscursus Hbo cursus Inholland Academy.
Wat leert u tijdens de basiscursus Training en coaching? Aan het einde van deze cursus kunt u.: een training ontwerpen en uitvoeren. een coachingstraject ontwerpen. Na het afronden van deze basiscursus Training en coaching ontvangt u een certificaat van Inholland Academy.
Coachopleiding Open mind.
Omgaan met HSP en Indigo. Integrale Coach pakket. Wat is Integrale Coaching. Integrale Basis Coaching. Integrale Life Coaching. Integrale Open Mind Coaching. Integrale Business Coaching. Marketing voor je eigen praktijk. Systeem Coach familieopsteller. HSP Coaching Master Class. Kinder en JongerenCoach.
Online coaching bij online cursussen VDAB VDAB.
Online coaching bij online cursussen VDAB. Volg je een online cursus bij VDAB? Dan is de kans groot dat er online coaching voorzien wordt. De online coaches zijn ervaren lesgevers. Ze kijken de oefeningen na die je doet tijdens de online cursus en geven je feedback.
Cursus Coachen: leer mensen begeleiden en motiveren NTI.
Maar ook voor de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis kan coaching oplossing bieden. Met de cursus Coachen van NTI word je in korte tijd opgeleid tot coach. Na afloop heb je de belangrijkste vaardigheden onder de knie en ken je de methodieken en instrumenten die een coach nodig heeft.
SYSTO Opleiding Professional Coach.
Investeren in deze coaching cursus is een van de beste moves die ik ooit heb gemaakt. Het heeft me uit de eindeloze loop gehaald van het uitzoeken voor mezelf van wat ik eigenlijk zou gaan doen. Bedankt Ellen, Andy en mijn mede-cursisten om voor deze beweging te zorgen!
Level 1 coaching Rugby Vlaanderen.
Level 1 coaching. De level 1 cursus is een must voor elke trainer! Je leert er de fundamentele basisvaardigheden van het training geven. We focussen vooral op hoe te coachen met daarnaast ook info over wat juist te coachen per leeftijdscategorie. Level 1 coaching basis cursus World Rugby WR level 1.:
Coaching full option.
COACHING FULL OPTION. De coaching full option is gespreid over het volledige schooljaar, en biedt je een intensieve inhoudelijke voorbereiding op het toelatingsexamen arts tandarts. Deze coachingformule omvat een lessenreeks van acht KIW-sessies, één IVV-sessie en twee optionele werkzittingen. De inschrijvingen voor coaching full option starten op maandag 18 september 2017 om 8.00 uur.
Opleiding Life Coach Centrum Voor Avondonderwijs.
Opleiding Life Coach. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.

Contacteer ons