Resultaten voor coaching cursus

coaching cursus
Resultaatgericht Coachen Cursussen Saxion Parttime School Website.
De training is ook interessant voor mensen die nog weinig of geen ervaring met coaching hebben. Zo kan het zijn dat je nog geen leidinggevende, adviserende en of coachende functie hebt maar dat je een dergelijke functie wel ambieert of binnenkort deze stap in je loopbaan maakt. Je kunt de training ook gebruiken als een onderdeel in je persoonlijke professionele ontwikkeling. Het zou wel mooi zijn wanneer je in de gelegenheid bent om de verschillende interventies die je leert, te oefenen in de praktijk en dat kan op vele verschillende manieren. De training is toegankelijk voor professionals met mbo en hbo werk en denkniveau. Ervaring met adviseren of leidinggeven is een voordeel maar geen must. De kosten voor deze training bedragen 1.150, inclusief cursusmateriaal en catering koffie/thee tijdens de bijeenkomsten. Er wordt geen BTW berekend. Op al onze producten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Saxion van toepassing. Onderdeel van de opleiding. Na afronding van de training ontvang je een bewijs van deelname van de Academie Mens en Arbeid. Deze cursus is geaccrediteerd door het HOBEON/SKO en is gewaardeerd met 9 accreditatiepunten.
Personal coaching. expertacademy-logo-black.
Personal coaching is niet enkel het privilege van grote bedrijven of begoede burgers. Wanneer men rekening houdt met het hoge rendement en het snelle resultaat van personal coaching, komt dit zelfs beduidend voordeliger uit dan om het even welke andere vorm van opleiding of training.
Mental coaching in sportbegeleiding Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
078 353 653. Opleiding Sport en gezondheid. Mental coaching in sportbegeleiding. Mental coaching is lang stiefmoederlijk behandeld. Het was geen must, maar een nice" to have. Vandaag zijn atleten en coaches overtuigd van de noodzaak van een perfecte mentale voorbereiding.
Leertraject Coachen in de natuur de natuur inzetten in je praktijk Inverde Forum voor groenexpertise.
Permanente Vorming ANB. Aanvullingen op de cursus. Mycological Tree Assessment. Technisch Vademecum Heesters. 101 rozen zonder zorgen. Goede praktijk motorzaag. Kennis en publicaties. Leertraject Coachen in de natuur de natuur inzetten in je praktijk. Dit vijfdaagse leertraject leert je hoe je de natuur kan inzetten als partner in het coachingproces. De docenten zijn deskundige natuurcoaches uit Vlaanderen en een mentor. De opleiding biedt je de praktische kennis, de inzichten, de vaardigheden en de kansen om je persoonlijk te ontwikkelen tot gecertificeerde natuurcoach. Het leertraject is ontwikkeld rond de BM Methode, een methode die de verbondenheid met de natuur als hefboom voor de coaching gebruikt, en bestaat uit volgende modules.:
Opleiding Life Coach Centrum Voor Avondonderwijs.
Vind je cursus, vakgebied of campus. Opleiding Life Coach. Life Coach Basis. mensen helpen om hun leven terug in eigen handen te nemen. klanten begeleiden naar een gelukkiger en aangenamer leven. allerlei verschillende coaching en motivatietechnieken aanleren. jouw carrière een positieve draai geven door een eigen coachingpraktijk te openen.
Coaching nader bekeken VSPW Gent.
Leiderschap Management Coaching LMC. Begeleiding en aanpak van stress en burn-out. Coachen doorheen de logische niveaus. Coaching nader bekeken. Consulting, advieswerk en stafwerk: leiden vanuit de zijlijn. Een team leiden. Coachen: focus op mogelijkheden. Coachen: focus op zelf'regie.' Gezondheidszorg en recht.
Ga voor de beste vorm van jezelf Sonja Kimpen.
Er worden cursussen, presentaties en opleidingen gegeven in diverse onderwerpen alsook coaching. Lees meer Deel op facebook. Dé 10 principes in een notendop. Leer op één dag dé 10 principes voor een gezond en fit leven! Lees meer Deel op facebook. Dé 10 principes: Sonja Kimpen Slank Methode. Lees meer Deel op facebook. Sterker dan stress. Ban de stress uit je leven en ga voor jouw doelen! Ben je rusteloos? Kan je moeilijk keuzes maken? Heb je honderd plannen maar geen idee hoe ze allemaal te realiseren in je leven? Heb je het gevoel te weinig tijd te hebben om alle klussen te klaren? Lukt het je niet om je leven en werk in evenwicht te krijgen? Stel je beslissingen soms lang te lang uit? Dan is de cursus Sterker de stress je op het lijf geschreven.
CLT Centrum voor Levende Talen Leuven.
jaaraanbod onze 22 talen. Welkom bij het CLT, het Centrum voor Levende Talen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een talencentrum met een eigentijdse aanpak én een ruim aanbod. Zullen we je meteen onze 22 talen voorstellen?
Coaching cursus, workshop, opleiding activate.me.
We bieden je twee mogelijkheden: je kan op zoek gaan naar een coach of je kan een cursus, workshop of opleiding volgen gelinkt aan het thema waar je verandering in wenst te brengen. In de kijker. De Walnoot Brasschaat. Keymolen Coaching Sint-Truiden.
Communicatie en coaching voor het onderwijs Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Communicatie en coaching voor het onderwijs. Communicatie en coaching voor het onderwijs. Nascholing voor basis en secundair onderwijs. Je kiest één of meerdere vakken uit het aanbod keuzevakken van de bachelor-na-bachelors Buitengewoon Onderwijs en Zorgverbreding Remediërend Leren.: Beloningssystemen; motivators of killers? De vergeten vaders: waar ontmoeten we vaders in het onderwijs. Stotteren bij jongeren; van inzicht tot aanpak. Stotteren bij kinderen; van inzicht tot aanpak. Taalontwikkelingsstoornis dysfasie VOLZET. Tics en het syndroom van Gilles de la Tourette. Beschrijving, data en kostprijs van de vakken? Download het programmaboek met alle keuzevakken. De datum staat telkens vermeld bij de opleiding in het programmaboek. De lessen vinden plaats van 18.30 tot 21 u. tenzij anders vermeld. De meeste lessen vinden plaats op campus Zuid, Brusselstraat 45, 2018 Antwerpen tenzij anders vermeld. De deelnameprijs is voor elke cursus verschillend en staat vermeld in het programmaboek.
Training Coaching Square Dé expert in coaching Training Coaching Square.
Training Coaching Square is alom erkend als de expert op vlak van training en coaching. Onze expertise is breed en diep: we stonden mee aan de wieg van professionele coaching in Belgie en werden in 2008 als eerste opleidingsinstituut in Belgie erkend door de International Coach Federation ICF.

Contacteer ons